Stroe viert met trainer Bert van den Brink het kampioenschap in 2019
Stroe viert met trainer Bert van den Brink het kampioenschap in 2019 Gert van Dijk

Van den Brink stopt na dit seizoen als trainer bij Stroe

4 november 2021 om 20:31 Voetbal

STROE- Bert van den Brink stopt aan het einde van dit seizoen als trainer van VV Stroe. De inwoner van Harderwijk begon in 2018 bij Stroe en werd direct kampioen van de vierde klasse. Van den Brink is bezig aan zijn vierde seizoen op Sportpark De Bosrand en staat momenteel met zeven punten uit zes duels in de middenmoot van de 3e klasse B.

Van den Brink heeft dubbele gevoelens over zijn naderende vertrek: ,,Dit is mijn vierde seizoen bij Stroe en ik heb het hier enorm naar mijn zin. Stroe is een hele stabiele en prettige vereniging en ik heb goed contact met alle geledingen binnen de club. Aan de andere kant zijn er weinig mutaties in de spelersgroep en vind ik dat de spelers na vier jaar ook wel recht hebben op een nieuwe trainer, zodat er een frisse wind gaat waaien. Dan kan ik beter een jaar te vroeg stoppen dan dat ik een seizoen te lang doorga. Voor mij is het de afgelopen weken niet makkelijk geweest om deze beslissing te nemen, maar nadat ik mijn keuze dinsdagavond met het bestuur en de staf besproken heb, was ik ook opgelucht. Uiteraard gaan we er alles aan doen om dit seizoen zo goed mogelijk af te sluiten zodat we op een waardige manier afscheid van elkaar kunnen nemen”.

Over zijn voetbaltoekomst heeft de voormalige trainer van onder meer Terschuurse Boys, Rood-Wit’58 en BAS nog geen helder beeld: ,,Daar is het nu nog te vroeg voor. Ik ga drie keer per week met heel veel plezier trainen, maar heb ook een uitdagende baan. Ik weet nog niet wat ik volgend seizoen ga doen en of ik ook als hoofdtrainer actief blijf. Eventueel zou ook een functie in het technisch kader van mijn oude club Hierden een optie zijn”. Zaterdag speelt Stroe thuis tegen Veenendaal. 

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws?
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie