(Archieffoto Terschuurse Boys - Stroe)
(Archieffoto Terschuurse Boys - Stroe) Bram van den Heuvel

Stroe ondanks vliegende start onderuit tegen titelkandidaat

23 oktober 2021 om 17:31 Voetbal

STROE- Ondanks een vliegensvlug openingsdoelpunt heeft Stroe de thuiswedstrijd tegen titelkandidaat AGOVV enigszins geflatteerd met 1-5 verloren. Tot een kwartier voor tijd had de thuisploeg nog uitzicht op een resultaat, maar de individuele kwaliteiten van de bezoekers uit Apeldoorn gaven de doorslag.

Op Sportpark De Bosrand gebeurde in de eerste minuut al meer dan in sommige hele wedstrijden. Na een onderschepping van Luiz Fidom wist de sterk spelende aanvoerder Erwin van Essen met een prachtige steekpass Dylan Morren alleen voor de keeper te zetten waarna het na dertig seconden al 1-0 voor Stroe was. Direct vanuit de aftrap kwam AGOVV echter op gelijke hoogte waardoor het na een minuut alweer 1-1 stond. De makkelijk voetballende bezoekers uit Apeldoorn kwamen na een half uur verdiend op voorsprong, waarna het hardwerkende Stroe het lang spannend wist te houden. In het laatste kwartier was AGOVV uiteindelijk driemaal doeltreffend: 1-5.

Trainer Bert van den Brink: ,,Het was een surrealistisch begin, we hadden een fantastische start met de snelle openingstreffer. Misschien waren wij hierna even niet scherp waardoor het helaas direct weer gelijk stond. Toch hadden wij lang uitzicht op een puntje, maar uiteindelijk hebben we terecht verloren van een hele goede tegenstander. AGOVV is aan de bal beter dan wij, maar wij hebben het hun met veel strijdlust lastig kunnen maken”.

Stroe speelt zaterdag in Ederveen tegen het nog puntloze Advendo’57.