Fiscaal juristen Henriëtte Bos en Erik Hermsen en klantcoördinator Kay Jansen van JonkerFieret.
Fiscaal juristen Henriëtte Bos en Erik Hermsen en klantcoördinator Kay Jansen van JonkerFieret. Pauw Media

Doe de quickscan ‘Meer dan cijfers’

25 oktober 2021 om 14:48 Zakelijk

BARNEVELD U bent druk aan het ondernemen, de agenda zit week in week uit vol. Maar hoe ziet uw toekomst eruit? Maakt u eigenlijk wel eens tijd vrij om eens goed over uw financiële stand van zaken na te denken? Om u op weg te helpen, heeft het kantoor JonkerFieret een quickscan ‘Meer dan cijfers’ gelanceerd. Fiscaal juristen Erik Hermsen en Henriëtte Bos en klantcoördinator Kay Jansen gaan dieper in op de meerwaarde van de quickscan.

Als accountants- en belastingadviseurs kennen de medewerkers van JonkerFieret de wereld van de belastingen. Ondernemen is meer dan cijfers of de winst- en verliesrekening alleen. JonkerFieret kijkt met een neutrale blik naar de toekomst van het bedrijf en uw privésituatie. Wat is de stip op de horizon?

TOTAALBEELD Erik: ,,Stel u wilt een huis kopen. Dan kun je je alleen daarop richten, maar de kans ook aangrijpen om het totaalbeeld in kaart te brengen. Wat komt er binnen, wat gaat eruit? Denk verder aan Estate Planning, dat uw zorgvuldig opgebouwde vermogen op een juiste wijze op de volgende generatie wordt overgedragen.”

INVALSHOEKEN JonkerFieret heeft een scan ontwikkeld die voldoende gespreksstof biedt om uw situatie eens vanuit verschillende invalshoeken te bekijken. Met als grote meerwaarde: inzicht in uw eigen sterke en zwakke punten, kansen en bedreigingen. Het is dan fijn om een partner te hebben die dat goed aanvoelt en daarover met een concreet rapport in de aanslag in gesprek gaat.

REALISTISCH Hoe gaan jullie te werk? Henriëtte: ,,Aan de hand van de input van mijn collega’s worden met behulp van de quickscan verschillende berekeningen gemaakt, die vervolgens verwerkt worden in een leesbaar en toegankelijk rapport.”

Kay: ,,Daarna neem ik als relatiebeheerder het stokje over en bespreek het rapport tijdens het periodieke gesprek dat we sowieso met onze klanten voeren. De kracht is dat we kernachtig zaken in beeld brengen, zodat het ook realistisch en behapbaar is.” Erik: ,,Het unieke van de quickscan is dat we bedrijven, maar ook particulieren, meer bewust maken van hun (financiële) toekomst met een kort en bondig rapport en geen lange theoretische beschouwingen. Wat doe ik bij overlijden? Hoe ziet mijn familiebedrijf er straks uit? Wat kan ik met mijn opgebouwde kapitaal doen? En zo zijn er veel keuzes die u moet of wil maken. Wij nemen u graag mee aan de hand.”

Meer weten over de quickscan? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek. JonkerFieret is gevestigd in Barneveld en Ede.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie