Afbeelding
Fred Oosterhuis

Koningin Máxima opent hoofdkantoor AFAS Software

18 oktober 2021 om 12:11 Zakelijk

LEUSDEN Koningin Máxima is vrijdagochtend 5 november in Leusden aanwezig bij de officiële opening van het nieuwe hoofdkantoor van AFAS Software. Het is niet de eerste keer dat AFAS Koninklijk bezoek krijgt. In 2019 werd de club uit Leusden al twee keer met een bezoek vereerd. 

AFAS ondersteunt grote en kleine bedrijven en organisaties bij het automatiseringsproces met één online softwareapplicatie. Zo liggen de gegevens van de financiële administratie, salarisadministratie en projectadministratie vast in dezelfde database. Twintig procent van het nieuwe pand van AFAS is bedoeld als werkplek. De overige ruimte is gericht op het ontvangen en inspireren van gasten en omvat onder meer een theater, meerdere auditoria en sportfaciliteiten. Door de toepassing van zonwerende beglazing, een duurzame klimaatinstallatie en een dak met geïntegreerde zonnecellen functioneert het nieuwe kantoor zo goed als energieneutraal.

Tijdens een rondleiding spreekt Koningin Máxima met een aantal medewerkers en krijgt zij toelichting op de kunstwerken in en buiten het gebouw, het toezicht op de continuïteit en veiligheid van de systemen, vitaliteit, duurzaamheid en nieuwe manieren van werken. Het openingsprogramma vindt plaats in het AFAS theater waar congressen, premières en andere evenementen worden georganiseerd.

DEUREN OPEN De opening vindt niet alleen plaats op vrijdag 5 november, maar ook op zaterdag de 6de. Op de tweede dag opent AFAS namelijk de deuren voor alle Leusdenaren. ,,Zij hebben de bouw van het pand de afgelopen jaren van buiten kunnen volgen. We stellen de deuren graag open om de buurtbewoners te laten ervaren waar we allemaal mee bezig zijn”, aldus CEO van AFAS Bas van der Veldt. ,,We zijn immers veel meer dan alleen maar een software-bedrijf. We willen de buurt betrekken bij alles wat we doen en de ontwikkelingen in en om ons pand.”

AFAS Software won in 2018 de Koning Willem I Prijs in de categorie Grootbedrijf. Koningin Máxima is erevoorzitter van de Koning Willem I Stichting en bracht begin 2019 een werkbezoek aan AFAS.

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws?
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie