Afbeelding
Robert van Lemel

Eva de Goede in Barneveld: ‘Ik heb hier echt van genoten’

18 oktober 2021 om 12:08 Hockey

BARNEVELD ,,Ik vond het heel leuk om te doen en heb genoten.” Eva de Goede sprak dit weekend vol enthousiasme na het geven van een clinic bij Mixed Hockey Club Barneveld.

MHCB had al lange tijd geleden deze meervoudig international en aanvoerster van het Nederlands damesteam vastgelegd voor het verzorgen van een clinic op de velden van MHCB, ter gelegenheid van de opening van de velden en het nieuwe clubhuis zaterdag. Dat zij onlangs een unieke prestatie leverde met het winnen van een derde gouden olympische medaille, maakte het extra bijzonder. De Goede werd ook twee keer uitgeroepen tot wereldspeelster van het jaar en heeft diverse Europese- en wereldtitels op haar naam staan.

,,We zijn eerlijk dat we wel trots waren dat we haar als topper konden strikken voor een clinic voor onze jeugdelftallen van 10-18 jaar en zeker zo kort na de Olympische Spelen waar het damesteam goud veroverde. Samen met onze Dames 1- en Heren 1-speelsters werd een het prachtige clinic met diverse uitdagende oefeningen. Eva de Goede liep rond om elk team te voorzien van technische tips. De jeugd heeft het als fantastisch ervaren’’, aldus technisch coördinator Robert van Lemel.

REACTIE DE GOEDE ,,Ik doe dit niet met grote regelmaat maar na de recente Olympische Spelen is er wel veel meer vraag. Ik vond het wel heel leuk om te doen en heb ook genoten’’, aldus De Goede.

Na afloop nam ze alle tijd om met elk team op de foto te gaan waarna ze handtekeningen uitdeelde. Daar was veel belangstelling voor, ook op sticks, shirtjes en fotokaarten. ,,Ze nam ondanks de enorme drukte er alle tijd voor, ook voor het maken van foto’s. Dat werd enorm gewaardeerd. Deze activiteit was een hoogtepunt van de openingsdag, echt zeer geslaagd’’, aldus Van Lemel tot slot in zijn reactie op het hockeyweekend op sportpark Oosterbos.

Eva de Goede tijdens de clinic op sportpark Oosterbos.
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie