Het oudste lid en tevens erelid Marian Schulte en het jongste lid Lize Lotte Roozeboom.
Het oudste lid en tevens erelid Marian Schulte en het jongste lid Lize Lotte Roozeboom. Robert van Lemel

MHC Barneveld opent nieuwe clubhuis

18 oktober 2021 om 14:10 Hockey

BARNEVELD Na enige vertraging vanwege de corona-maatregelen, kon het zaterdag dan toch gebeuren. Deze dag stond bij Mixed Hockey Club Barneveld in het teken van de opening van de velden en het clubhuis.

Er waren verder vele activiteiten, van de kleintjes tot de veteranen. Naast twee clinics, werden twee wedstrijden gespeeld door een dames- en een herenteam die in het verleden in de eerste teams hadden gespeeld. Zij namen het op tegen een mix van leden uit huidige diverse seniorenteams van MHCB.
De velden werden geopend door directeur Marcel Wijnen van sponsor en partner Rabobank en MHCB-lid René Verweij. Daarna was het de beurt aan het oudste lid en tevens erelid Marian Schulte en het jongste lid Lize Lotte Roozeboom om het clubhuis officieel te openen. Vervolgens vond er een grote receptie plaats.
,,Het nieuwe clubhuis is er na een periode van elf jaar uiteindelijk toch gekomen. Daar is het geduld in het verleden wel vaker op de proef gesteld. Het is in samenwerking met de gemeente Barneveld tot stand gekomen en het nieuwe gebouw is multifunctioneel. Zo maakt het JFC tijdens gymlessen op de velden gebruik van de kleedkamers en is de BSO SNO een vaste gebruiker geworden. Maar bovenal, het ligt er schitterend bij, omringd door drie velden met de kantine op de eerste etage en met een schitterend groot terras en ook nog eens een geweldig uitzicht op de velden’’, aldus clubvertegenwoordiger Robert van Lemel. Het nieuwe complex heeft volgens de club ‘een enorme aantrekkingskracht’ op nieuwe leden. ,,Die stromen nu binnen en met 450 leden en drie velden kan de club nog prima verder doorgroeien.” De organisatie is er in elk geval op ingericht. ,,Verder werd op deze dag ook het nieuwe Clubfonds Hockeyuitrusting gelanceerd, voor jeugdleden die met een steuntje in de rug wél bij ons kunnen sporten. We willen het lid worden hiermee nog toegankelijker maken. De contributie is al laag maar waar nodig willen we een handje helpen met de aanschaf van kleding en materialen. Dit is enorm goed ontvangen en er zijn al vele donaties gedaan. We kijken met trots terug op deze heugelijke dag en de introductie van dit Clubfonds.’’

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie