(Archieffoto Revival-Devinco)
(Archieffoto Revival-Devinco) Bram van den Heuvel

Revival moet nog week wachten op eerste zege

9 oktober 2021 om 19:26 Korfbal

TERSCHUUR Revival is er thuis tegen Rheko niet in geslaagd de eerste punten van het seizoen te veroveren. De bezoekers uit Rheden trokken na een spannende wedstrijd uiteindelijk met 14-16 aan het langste eind.

Bij Revival ontbraken Amber Davelaar en Wilko Jansen en keerden Fred en Eltjo Lozeman terug in de basis. Na een gelijk opgaand begin keek Revival na een 7-9 ruststand tegen een 7-13 achterstand aan. Een inhaalrace bracht de ploeg van trainer Albert Kuijsten terug tot 11-13 waarna het via 11-16 uiteindelijk 14-16 werd. Kuijsten: ,,Het was een aardige wedstrijd van onze kant, maar we hebben te weinig gescoord om een resultaat te halen. We moesten hard werken voor de goals, terwijl Rheko vrij makkelijk uit strafworpen trefzeker was. Deze week waren we dichtbij de overwinning, volgende week gaan we in Delden tegen Zwart Wit winnen!”

Doelpuntenmakers Revival: Eltjo Lozeman 3, Ilse van ’t Bosch 3, Matthijs de Wit 2, Marijke Kuijsten 2, Bas Ringeling 1, Fred Lozeman 1, Bertine van de Mheen 1 en Simone Overeem 1.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie