(archieffoto Revival-Devinco)
(archieffoto Revival-Devinco) Bram van den Heuvel

Gehavend Revival onderuit in Enschede

2 oktober 2021 om 19:33 Korfbal

TERSCHUUR-Revival is er in Enschede niet in geslaagde de eerste overwinning van het seizoen te behalen. Titelkandidaat DOS-WK was met 24-18 te sterk voor Revival dat zonder de zieke trainer Albert Kuijsten en de broers Eltjo en Fred Lozeman naar Enschede was afgereisd. Met oudgediende Eric van de Glind en basisdebutant Jorik Berkhof in de gelederen begonnen de bezoekers uit Terschuur aardig aan de wedstrijd. Na een 4-4 tussenstand had DOS-WK echter een serie van vijf doelpunten waarna Revival zich herpakte en met een 13-10 ruststand aan de tweede helft begon. Halverwege moest Wilko Jansen echter geblesseerd afhaken en liep de thuisploeg in de slotfase uit naar een marge van zes punten.

Ondanks de vierde nederlaag op rij biedt het programma perspectief voor de ploeg van Kuijsten. Revival heeft de complete top vier al gehad en moet nu de komende wedstrijden punten pakken om de onderste regionen te verlaten, te beginnen zaterdag in Terschuur tegen Rheko.

Doelpuntenmakers Revival: Amber Davelaar 4, Matthijs de Wit 3, Bas Ringeling 3, Eric van de Glind 3, Ilse van ’t Bosch 2, Wilko Jansen 2 en Bertine van de Mheen 1.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie