(archieffoto)
(archieffoto) Bram van den Heuvel

Terschuurse Boys al voor rust kansloos

2 oktober 2021 om 18:24 Voetbal

TERSCHUUR-Op bezoek bij titelkandidaat Zeewolde heeft Terschuurse Boys met 3-0 verloren. De eindstand stond halverwege al op het scorebord van Sportpark De Horst.

Terschuurse Boys begon vorige week met een 2-2 gelijkspel tegen AGOVV aan de competitie en moest het in Flevoland zonder Tomas Vaarkamp doen. Zeewolde kwam al na vijf minuten op voorsprong, waarna trainer Willem van ’t Land snel moest wisselen omdat aanvoerder Peter Overeem geblesseerd was. Niet veel later verdubbelde de thuisploeg uit een vrije trap de voorsprong, waarna het vlak voor rust zelfs 3-0 werd. In de rust bleef doelman Gerben Hilgers geblesseerd in de kleedkamer achter, zijn vervanger Dani van de Pol werd niet gepasseerd. In de tweede helft bleef Terschuurse Boys goed in de organisatie voetballen en was het via Gydo Vos, Hans van Essen en Ronald Bouwman nog dichtbij een tegentreffer.

Trainer Van ’t Land was duidelijk: ,,In de eerste helft hebben we veel te makkelijk de goals weggegeven en hebben we voetballend te weinig gebracht. Na rust hadden we veel meer controle over de wedstrijd”. Zaterdag speelt Terschuurse Boys de lastige uitwedstrijd in en tegen Otterlo.