(archieffoto)
(archieffoto) Gerwin van Luttikhuizen

Knap gelijkspel Stroe in Ede

2 oktober 2021 om 18:08 Voetbal

STROE- Stroe heeft aan de lastige uitwedstrijd tegen Blauw Geel’55 een punt overgehouden. Op Sportpark Peppelensteeg in Ede eindigde het interessante duel in een 1-1 remise.

Stroe begon uitstekend aan de wedstrijd en was de eerste helft duidelijk de bovenliggende partij. Binnen een kwartier kwamen de bezoekers uit Stroe dan ook terecht op voorsprong via een van richting veranderd schot van de sterke controlerende middenvelder Ariën Arends. Roy Groeneveld was enkele malen dichtbij een tweede treffer voor Stroe, maar hij kwam niet verder dan een schot tegen de paal. Na rust kwam promotiekandidaat Blauw Geel’55 al snel via een discutabel doelpunt op gelijke hoogte. Uit een corner werd een bal ingekopt, maar er was onduidelijkheid of de bal al dan niet over de lijn was. In de tweede helft had de thuisploeg het betere van het spel zonder tot grote kansen te komen. Doelman Ceriel van Veldhuizen had in de slotfase een knappe redding waardoor het duel in een gelijkspel eindigde.

Trainer Bert van den Brink had na afloop gemengde gevoelens: ,,Aan de ene kant is een gelijkspel bij Blauw Geel uit een knap resultaat en speelden wij een geweldige eerste helft. Aan de andere kant hadden we het duel in de eerste helft echt moeten beslissen. Wij waren heer en meester en kregen via goede aanvallen open kansen. Na rust krijgen we al snel een ongelukkig doelpunt tegen en hebben we hard gewerkt”.

Zaterdag speelt Stroe thuis tegen het Wageningse ONA’53.