René Brand (midden) met Hubo-medewerkers Aron Water en Thamara de Groot.
René Brand (midden) met Hubo-medewerkers Aron Water en Thamara de Groot. Foto van 't Land

‘Kamerhoge kast is praktisch en stijlvol’

5 oktober 2021 om 11:42 Wonen

VOORTHUIZEN Mede door de krapte op de huizenmarkt kiezen mensen er steeds vaker voor om hun huidige woning grondig onder handen te nemen. Het plaatsen van een op maat gemaakt kast is een mooie manier om een nieuwe look en meer ruimte te creëren in een bestaande woning, vertelt René Brand van Hubo XL Voorthuizen.

Nog niet alle Voorthuizenaren en Barnevelders weten dat ze bij de winkel aan de Verbindingsweg terecht kunnen voor een unieke, op maat gemaakte kast, zegt de bedrijfsleider. ,,Terwijl dit juist een van onze specialiteiten is. Gelukkig begint dat besef steeds meer te komen en weten klanten ons steeds vaker te vinden.”

VEEL KEUZE Met name kamerhoge en kamerbrede kasten voor in de bijkeuken, slaap- of woonkamer zijn erg in trek, merkt René. ,,Die zijn niet alleen heel praktisch, maar ook stijlvol en kunnen zelfs bij een schuin plafond geplaatst worden.” 

Bij Hubo XL kunnen klanten zelf de indeling bepalen en hebben ze de keuze uit allerlei verschillende deuren en grepen. ,,Denk aan massieve, houten of juist glazen deuren, in pakweg zestig verschillende kleuren. Op dit moment zijn opvallende tinten als ‘fjordgroen’ en ‘denimblue’ erg populair, naast natuurlijk de neutralere aarde- en nude-tinten.”

ONTWERP Nadat klanten hun voornaamste wensen op een rij hebben gezet, tekenen de specialisten van Hubo XL het voorlopige ontwerp samen met de klant in een speciaal designprogramma. ,,We kunnen ter plekke wijzigingen aanbrengen in het ontwerp.” Vanaf volgende maand kan het speciale tekenprogramma ook gebruikt worden voor het ontwerpen van dressoirs en hangende meubels. ,,Vooral de vraag naar zwevende televisiemeubels is op dit moment groot. Die geven een woonkamer een moderne en speelse uitstraling.” 

,,Al onze kasten hebben acceptabele levertijden en een garantie van tien jaar”, gaat de bedrijfsleider verder. Het eigen montageteam van Hubo XL verzorgt het inmeten en de plaatsing van de meubels. ,,Zo weten we zeker dat we kwaliteit leveren.”

Winnaar Retail Award 2021-2022
Hubo werd in september verkozen tot Beste Winkelketen van Nederland 2021-2022 in de categorie ‘bouwmarkten’, bij de Retailer of the Year Awards van ABN AMRO. Maar liefst 185 duizend consumenten brachten hun stem uit, waarbij ze de retailers beoordeelden aan de hand van prijs, assortiment, deskundigheid en klantvriendelijkheid. ,,Een prijs om trots op te zijn”, aldus René Brand namens het filiaal in Voorthuizen.

Aangeboden door Hubo XL Voorthuizen

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie