(archieffoto Revival-Devinco)
(archieffoto Revival-Devinco) Bram van den Heuvel

Zwakke start wordt Revival in Zwolle fataal

18 september 2021 om 21:00 Korfbal

TERSCHUUR-Revival is er in Zwolle niet in geslaagd de eerste punten van het seizoen te veroveren. Tegen Oranje Zwart verloor de ploeg uit Terschuur met 18-14.

Net als een week eerder bij de competitiestart begon Revival slecht aan de wedstrijd en stond het team van trainer Albert Kuijsten na een kwartier al op een 8-1 achterstand. Vanaf dat moment kwam Revival beter in de wedstrijd en via een 10-5 ruststand werd het zelfs met 12-9 weer spannend. Het slotakkoord op Sportpark De Marslanden was echter voor de thuisclub. Extra tegenvaller voor Revival is de blessure van Laura Ringeling waardoor zij voorlopig uit de roulatie is. Kuijsten was helder: ,,We hebben terecht verloren, maar door onze zwakke start was het echt een gemiste kans. In vergelijking met vorige week was het al wel veel beter, maar we hadden vandaag twintig keer balverlies zonder tot een kans te komen. Dat is echt teveel”.

Zaterdag gaat Revival in Terschuur tegen koploper EKC Nääs op jacht naar de eerste overwinning van het seizoen.
Doelpuntenmakers Revival: Matthijs de Wit 4, Eltjo Lozeman 4, Amber Davelaar 2, Wilko Jansen 1, Fred Lozeman 1, Bas Ringeling 1, Ilse van ’t Bosch 1.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie