Ardi Hardeman en Willem-Jan van ’t Foort schudden elkaar de hand.
Ardi Hardeman en Willem-Jan van ’t Foort schudden elkaar de hand. .

Hardeman Vloerbewerking verkoopt label aan WF Vloerbewerking

17 september 2021 om 10:00 Zakelijk

BARNEVELD Hardeman Vloerbewerking heeft per 1 september het eigen label De Parketverwijderaar verkocht aan WF Vloerbewerking uit Kootwijkerbroek. Een besluit waar de eigenaren Ardi Hardeman en Willem-Jan van ’t Foort erg tevreden over zijn. Zij zijn ervan overtuigd dat het besluit beide bedrijven een stukje verder brengt.

Ardi Hardeman: ,,Onze focus ligt veel meer op het verduurzamen, verfraaien en veredelen van (beton)vloeren, terwijl WF Vloerbewerking meer de specialist is in het verwijderen en egaliseren van vloeren. Nu komt elk bedrijf meer in zijn kracht.”

OVERNAME Ardi en Willem-Jan kennen elkaar al jaren uit dit bijzondere vakgebied, en werkten al eerder nauw samen. Ze besloten onlangs de koppen bij elkaar te steken en waren er daarna snel uit: WF Vloerbewerking zou De Parketverwijderaar (www.deparketverwijderaar.nl) definitief overnemen. En dat is nu allemaal definitief. ,,Deze keuze heeft nog een bijkomend voordeel, legt Ardi verder uit: ,,Ik ben als eigenaar meer zelf zichtbaar op ‘de werkvloer’. Waar ik voorheen toch vaker op kantoor te vinden was. Deze deal is een echte win-winsituatie, zowel voor WF Vloerbewerking als voor ons.”

DUURZAME BETONVLOER Onder het motto ‘het kan bij Hardeman!’ maakt het team van Hardeman van iedere betonvloer een sterke, duurzame nieuwe versie.

Het Barneveldse bedrijf is gespecialiseerd in het schuren, slijpen en polijsten van (beton)vloeren: ,,Wat we veel doen is een nieuw opgeleverde betonvloer van bijvoorbeeld een bedrijfshal, kantoor, maar ook van een woning, op een tamelijk groene manier duurzaam maken. Daarbij maken we gebruik van onze professionele machines met diamantsegmenten. Wij hebben voor elke vloer een oplossing. Dus renovatie/herstel van een (beton)vloer pakken wij ook op.”

LANGE LEVENSDUUR De voordelen van een vloerbewerking door Hardeman zijn groot: de behandeling bezorgt de vloer een veel langere levensduur. De toplaag is veel harder, en dat zorgt weer voor minder stof, wat veel prettiger werken is. Bovendien is een professioneel verfraaide en verduurzaamde betonvloer natuurlijk ook het visitekaartje van uw bedrijf, kantoor of woning.

Hardeman Vloerbewerking. Mercuriusweg 37, 3771 NC Barneveld. T: 0318-743420. www.hardemanvloerbewerking.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie