Afbeelding
Familie Van Steijn

En de winnaar is...

29 augustus 2021 om 15:22 Overig

BARNEVELD Met deze foto van hun kleindochter Marie heeft de familie Van Steijn uit Barneveld de zomerfotowedstrijd gewonnen van de Barneveldse Krant. De foto is deze zomer gemaakt op het strand van Domburg.
Zijn het twee zusjes die zo gezellig samen een beetje dromerig over het strand turen? Een tweeling wellicht, of juist hartsvriendinnen? De jury, bestaande uit redacteuren van de Barneveldse Krant, was meteen getroffen door de lichte verwarring die de foto oproept. ,,Je denkt het misschien heel even als je de foto voor de eerste keer ziet, maar naast Marie zit geen vriendin maar een hond, Hugo. Dat is al een heel leuk effect. De vage achtergrond versterkt bovendien het dromerige gevoel dat je als kijker meteen in vakantiesferen brengt. Wat ons betreft de ultieme vakantiefoto van dit jaar.’’
De familie Van Steijn heeft een minuut gratis winkelen gewonnen, beschikbaar gesteld door Jumbo Groenendijk aan de Buru in Barneveld. Uit de meer dan 400 inzendingen heeft de jury ook de winnaars van de tweede en derde prijs gekozen.

De overige winnende foto´s zijn te vinden in de papieren weekendbijlage van de Barneveldse Krant.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie