Afbeelding
Pixabay

Fietsen langs de boeren in regio Harskamp

27 juli 2021 om 09:00 Activiteiten

HARSKAMP In het laatste weekend van juli organiseert Vallei Boert Bewust, in samenwerking met Kijken bij de Boer, drie fietstochten met picknick. Dat meldt Regio Foodvalley via de website. Op zaterdag 31 juli kun je in de regio Harskamp een kijkje bij de boer nemen. 

De route brengt je langs verschillende boeren en boerinnen. Langs de route staan borden van onze boeren met een QR-code. Via de QR code krijg je meer informatie van de bedrijven. Daarnaast kan je drie bedrijven per route bezoeken waarbij je de stal kan bezichtigen. 

Tussen 10 uur en 11 uur kan er gestart bij het startpunt, waar ook het routeboekje ontvangen kan worden. ,,Vervolgens bezoek je drie verschillende bedrijven waarbij u een kijkje mag nemen in de stal. Halverwege ben je van harte welkom voor de uitgebreide picknick bij een van onze boeren. Daarnaast kan je onderweg genieten van een lekker ijsje en zelfs springen op een leuk springkussen. Denk je zelf aan een picknickkleedje?’’

De fietstocht met picknick kost 15 euro per persoon. Kinderen tot 12 jaar betalen 5 euro. Aanmelden is wel noodzakelijk, want er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. Kinderen die geen pakketje hoeven, hoeven niet te worden aangemeld. 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie