5321012_wou36rwtouwtrekkenlagerweij.jpg
5321012_wou36rwtouwtrekkenlagerweij.jpg TTV Lagerweij

Touwtrekkers Lagerweij hervatten competitie

27 juli 2021 om 12:40 Overig

RENSWOUDE Na een stilte van bijna twee jaar was er afgelopen zaterdag weer actie op de touwtrekvelden.

TTV Lagerweij (archieffoto) organiseerde namelijk de tweede ronde van de zomeravondcompetitie, nadat deze een week eerder bij de Valleitrekkers in Woudenberg gestart was.

De laatste outdoorwedstrijd van de vereniging uit Renswoude dateerde alweer van september 2019 toen de heren en dames in actie kwamen op het EK outdoor in Ierland. 

Daarop volgde nog een succesvol indoorseizoen, maar na het WK van 2020 gooide corona roet in het eten voor de touwtrekkers. 

Bijna anderhalf jaar werd er geen enkele wedstrijd georganiseerd en mocht er ook maar beperkt getraind worden. 

Velen stonden dus te popelen om het touw weer op te pakken en getuige de goede opkomst op de twee competitieavonden was dit ook bij de andere verenigingen uit het gewest het geval.

OPMAAT NAAR WK Voor TTV Lagerweij is deze zomeravondcompetitie een opmaat naar het komende NK outdoor, 20 en 21 augustus bij de Veense Boys in Veenendaal. Maar bij de club uit Renswoude ligt de focus ook al verder in de toekomst, namelijk het WK Indoor dat in maart 2022 plaats zal vinden in Doetinchem. Daar zullen de leden die tot het nationaal team behoren hun wereldtitel in de klasse tot 600 kilogram verdedigen. Voorlopig is er nog niets zeker met alle geldende maatregelen, maar er zal hoe dan ook hard getraind worden het komende seizoen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie