Afbeelding
Archief BDU

Vaccinatiebus met Janssenvaccin naar dorpen in de gemeente Ede

21 juli 2021 om 19:45 Corona

EDE De GGD Gelderland-Midden komt volgende week met een vaccinatiebus naar verschillende dorpen in de gemeente Ede. Inwoners die dat willen, kunnen op deze manier direct, dichtbij en gratis gevaccineerd worden. In de bus vaccineren ze met het Janssenvaccin, zodat mensen na één prik volledig gevaccineerd zijn. 

Geïnteresseerden boven de 18 jaar kunnen op maandag 26 juli terecht op het Marktplein in Ederveen. Daarna zal de bus op dinsdag 27 juli bij ‘t Nieuwe Erf op de hoek van de Dorpsstraat en de Postweg in Lunteren, op woensdag 28 juli bij de Plus-supermarkt aan de Pater aan de Dorpsstraat 28 in Harskamp, en op donderdag 29 juli op het Dorpsplein in Wekerom geparkeerd staan. De bus is alle dagen te bezoeken van 9.00 tot 17.30 uur. Een afspraak maken is niet nodig.

VRAGEN In de bus zijn mensen ook welkom met hun vragen over corona of vaccineren. Inwoners onder de 18 of diegenen die een ander vaccin willen, kunnen in de bus worden geholpen met het maken van een vaccinatieafspraak op een normale vaccinatielocatie. 

Het is belangrijk dat bezoekers hun id-bewijs meenemen én een mondkapje dragen in de bus. Op www.ggdgm.nl/vaccinatiebus is meer informatie over de vaccinatiebus te vinden. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie