De Boshoek zoekt gastvrije teamplayers en ‘horecatijgers'  en een souschef.
De Boshoek zoekt gastvrije teamplayers en ‘horecatijgers' en een souschef. Pauw Media
Baandichtbij.nl

Kom ook werken bij De Boshoek

8 juli 2021 om 10:14 Economie

VOORTHUIZEN Als je Recreatiepark De Boshoek nadert kom je snel in vakantiesferen. De ligging op de Veluwe is perfect, de recreatieve mogelijkheden zijn eindeloos. Maar wist je dat De Boshoek in Voorthuizen ook een toffe plek is om te werken? Dagelijks staat een enthousiast team klaar om het de gasten helemaal naar de zin te maken. 

Recreatiepark De Boshoek biedt alles wat je als gast en vakantieganger wenst. Van hoogwaardig kamperen, overnachten in het hotel, lekker eten in de twee restaurants, wandelen, zwemmen, fietsen. De glimlach en de gastvrije benadering door het team doen de rest.

BEDIENING Horecamanager Marieke van Kuik: ,,We merken dat corona grotendeels achter ons ligt en dat gasten ons park massaal weer weten te vinden. Heel mooi natuurlijk, dat juichen wij toe. Maar dat heeft ook invloed op de werkdruk. Daarom zijn we bijvoorbeeld op zoek naar meerdere medewerkers in de bediening.”

HORECATIJGERS De Boshoek zoekt gastvrije teamplayers en ‘horecatijgers’ die het klappen van de zweep kennen op horecagebied en begrijpen dat de gast een optimale gastvrijheidsbeleving ervaart. Marieke: ,,Belangrijk is dat je zelfstandig kan werken, leergierig en proactief bent. Het ‘werk ziet’, zeggen wij altijd. En als het nodig is het team aanstuurt. Feeling met het wereldje van de horeca is van belang. Een gemotiveerde duizendpoot die de boodschap van dit prachtige familiebedrijf op de vele gasten kan overbrengen. Jij bent die extra toevoeging voor de gast die bewust voor dit park heeft gekozen.”

SOUS-CHEF Daarnaast is De Boshoek ook op zoek naar een souschef, benadrukt Marieke: ,,Onze huidige souschef kiest voor een nieuwe uitdaging, daarom is een nieuwe collega in de keuken welkom.”

TEAM De Boshoek is een familiebedrijf, en dat merk je. HR-manager Lotte Welbergen hierover: ,,Een van de kenmerken is het ‘samen’ werken onder het motto ‘een team, een taak’. De teamspirit staat bij ons hoog in het vaandel. Sterker, niemand deinst ergens voor terug. Als het nodig is, steekt de eigenaar of de leidinggevende ook even de handen uit de mouwen. Want als iets af moet, geven we allemaal gas.”

Bij De Boshoek is voldoende begeleiding, legt Lotte uit: ,,Absoluut. We beschikken over een online leerprogramma zodat je goed op taak bent voorbereid, of als je je kennis bij wil spijkeren.”

Wil jij ook deel uitmaken van ‘team De Boshoek’? Stuur dan een reactie naar: p&o@deboshoek.nl
Heb je nog vragen? Pak dan de telefoon: 0342-471297. Kijk voor alle openstaande vacatures op de website www.deboshoek.nl/vacatures

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie