Visspeciaalzaak ’t Visnet gaat vanaf nu verder onder de naam Barneveld Fish.
Visspeciaalzaak ’t Visnet gaat vanaf nu verder onder de naam Barneveld Fish. Pauw Media
Ondernemer in beeld

Makeover: Van ‘t Visnet naar Barneveld Fish

6 juli 2021 om 14:22 Zakelijk

BARNEVELD Visspeciaalzaak ’t Visnet zit in een nieuw jasje en gaat vanaf nu verder onder de naam Barneveld Fish. Maar er is meer nieuws onder de zon. Barneveld Fish heeft ook de lunchroom een nieuwe frisse look gegeven. Eigenaar Wim Koelewijn is tevreden over de makeover en deelt graag de laatste ins en outs.

,,Niet alleen de zaak binnen is aangepakt, ook op de gevel prijkt onze nieuwe naam. Verder zijn we blij dat de nieuwe lunchroom en take-away vanaf nu geopend is. We nodigen daarom iedereen uit om een lekker hapje te komen eten. Geniet van onze verse pokébowls, gebakken garnalen of een heerlijke Hollandse Nieuwe.”

TENDENS Wim ziet, mede door de coronacrisis, een nieuwe tendens: ,,Natuurlijk komen mensen bij ons langs voor bijvoorbeeld versgebakken vis en andere visspecialiteiten, maar we zien ook dat er meer belangstelling is voor kant- en klare vismaaltijden. Lekkere ovenschotels die je zo kan opwarmen en nuttigen. Onder het motto ‘gemak dient de mens’. Dat is een duidelijke trend waar wij actief op inspringen en meerdere kant- en klare vismaaltijden in het assortiment op te nemen.”

ONLINE Ben je dol op vis, maar is het lastig om de deur uit te gaan? Geen probleem, alle producten zijn online te bestellen benadrukt Wim: ,,En we bezorgen het gewoon bij u thuis. Die service vinden wij heel gewoon.”

VOORDEEL VISSEN Om de metamorfose samen met de vele visliefhebbers, die al jaren de zaak aan de Nieuwstraat bezoeken, te vieren zijn er spetterende aanbiedingen. ,,Kom tussen 1 en 8 juli ‘voordeel vissen’ bij ons en profiteer van onze smaakvolle actie. Van harte welkom”, nodigt Wim uit.

En om de gedaanteverwisseling helemaal compleet te maken is ook de website vernieuwd. Daarmee is het enthousiaste team weer helemaal klaar voor de toekomst.

Kom langs en geniet van het uiteenlopende visaanbod. Van kibbeling, lekkerbekjes, forel, makreel, gamba’s, vissalades, wraps, belegde broodjes, ovenmaaltijden, feestschotels tot overige niet te versmaden visgerechten bij Barneveld Fish. Uw vertrouwde visspeciaalzaak.

Barneveld Fish is gevestigd aan de Nieuwstraat 38 in Barneveld. T: 0342-490110. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie