Afbeelding
Studio Richard Hulshof

Wie bakt de lekkerste pannenkoek van Gelderland?

9 juli 2021 om 15:47 Activiteiten

BARNEVELD Abonnees van de Barneveldse Krant kunnen zich inschrijven voor de eerste editie van het ´Gelders Kampioenschap Pannenkoeken Bakken´, dat tijdens de Smaak- & Sfeerdagen Barneveld in september wordt afgewerkt.

Voor de winnaar is een waardecheque van 350 euro beschikbaar gesteld door sponsor Volfood Vers Groothandel Barneveld. De nummers twee en drie gaan naar huis met prijzen van respectievelijk 200 en 100 euro.
Plaats van handeling is het Raadhuisplein, waar thuiskoks en keukenprinsessen op zaterdag 4 september hun culinaire kunsten met elkaar kunnen meten. Onder leiding van chef-kok en culinair adviseur Huub Oudshoorn strijden de deelnemers om de “Pannenkoek Award van Gelderland 2021”. Een speciaal juryteam zal de winnaar vaststellen. De Award wordt officieel uitgereikt door burgemeester jan Luteijn. ,,De deelnemers zijn verplicht zoveel mogelijk producten uit eigen streek te gebruiken´´, aldus Huub Oudshoorn (foto). ,,De bakfaciliteiten worden gratis beschikbaar gesteld. Voor de ingrediënten moeten de deelnemers zelf zorgdragen.´´

Belangstellenden kunnen zich aanmelden via ga@creatie-organisatie.nl. ,,Vol is vol´´, benadrukt de organisatie. De deelnemers krijgen in reactie een formulier met voorwaarden toegestuurd.

De eerste sessie start vrijdag 3 september om 13.30 uur. De winnaar wordt aan het einde van de middag bekendgemaakt door burgemeester Jan Luteijn.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie