Stroe geeft in tien minuten wedstrijd uit handen

Voetbal
19 sep 2020, 20:04
Het sportcomplex van voetbalvereniging Stroe.
STROE

Stroe, dat met Erwin van Essen en Roy Groenevelt twee belangrijke basisspelers miste, ging tegen Veenendaal in een matige, maar gelijk opgaande wedstrijd met 3-0 onderuit. Nadat Axel Lensen in de 25e minuut verzuimd had Stroe op voorsprong te koppen, gaf Stroe de wedstrijd in tien minuten tijd volledig uit handen. In de 30e minuut profiteerde Veenendaal van een fout in de verdediging van Stroe en opende de score; 1-0. Negen minuten later had Veenendaal uit een vrije trap en een kopbal de score opgevoerd naar 3-0.

Ook in de tweede helft ging de wedstrijd gelijk op met mogelijkheden voor beide ploegen. Gescoord werd er echter niet meer.

“We gaven weinig weg, maar waren tien minuten niet scherp genoeg en dat kostte ons de wedstrijd”, vatte een teleurgestelde trainer Bert van den Brink de wedstrijd in het kort samen.