In de Kinderklasse in Achterveld stonden drie Zandhappers aan de start. Mats van den Brink en Noa van den Top uit Kootwijkerbroek en Barnevelder Merlijn Willemse reden hun eerste wedstrijd.

Na drie manches ging Noa van den Top er met de winst vandoor. Merlijn Willemse werd derde.

[FELLE STRIJD] Bij de jeugd-quads stonden er totaal negen rijders aan de start, waarvan maar liefst acht leden van De Veluwse Zandhappers.

Na drie manches met felle onderlinge strijd bestond het podium uiteindelijk uit allemaal zandhappers. Achtervelder Stephan Bakkenes werd in eigen huis winnaar. Hij werd gevolgd door Julian Budding uit Kootwijkerbroek en Barnevelder Lucas Kok.

[GOED GEVULD] Ook bij de zware quads was het startveld goed gevuld met zandhappers. Deze goed bezette klasse werd in twee groepen gesplitst. Na drie manches werden de punten geteld en de beste negen rijders stonden in de finale. Acht rijders van de club uit Barneveld wisten de finale te halen. Ben Nijhof uit Terschuur werd uiteindelijk derde.

Kootwijkerbroeker Frank van den Top eindigde als tweede achter Pim Brandsen, die na drie eerdere overwinningen ook dit jaar weer met de grootste bokaal aan de haal ging.

[BLAUW PODIUM] Zondag was er een evenement voor de quadrijders in Zevenhoven. Daar wist de jeugd van De Veluwse Zandhappers het podium weer volledig blauw te kleuren, Barnevelder Delano Eijk werd eerste. Stephan Bakkenes (Achterveld) eindigde als tweede voor zijn Hilversumse clubgenoot Mick Bungener.