[Woonplaats:] Amersfoort.
[Burgerlijke staat:] Gehuwd.
[Beroep:] Eigenaar van de Bruna in Voorthuizen.
[Vrijwilligerswerk:] Ik ondersteun de Ondernemersvereniging Voorthuizen (OVV) in activiteiten ten behoeve van de winkels in het dorp.
[Hobby´s:] Skiën en Formule 1.
[Hoe is de kerstmarkt ontstaan?] De extra koopavond waarop we voorheen open gingen voor Kerst was niet top, zeg maar. Het idee ontstond om de koopavond voor Kerst groter te maken door een kerstmarkt te organiseren. Dit hebben we nu een aantal jaren zo gedaan, op de vrijdagmiddag en de avond voor Kerst. Dit jaar hebben we ervoor gekozen de kerstmarkt een keer overdag te organiseren. Een gezellige dag, niet heel kort op de kerst, om leuke kerstcadeautjes te scoren. Waar we als organisatie heel blij mee zijn is dat de kerstmarkt dit jaar samenvalt met de warenmarkt. Ook de warenmarkt is er de gehele dag. We gaan het dit jaar echt samen doen. Dat is top.

[De markt wordt georganiseerd door de OVV, hoe belangrijk is deze organisatie voor Voorthuizen?] De OVV zorgt voor de verbinding tussen de ondernemers en de gemeente en met andere belangengroepen, zoals Plaatselijk belang.
[Hoeveel kramen zijn er dit jaar?] De inschrijvingen lopen nog op het moment van schrijven, maar we verwachten wel 75 marktkooplieden.
[Waarmee gaat u de bezoekers verrassen?] Wij staan met de Bruna op de kerstmarkt met wintersokken. Een superleuk cadeautje voor een mooi prijsje.
[Wat gaat u met de Hoofdweg doen, die dit jaar voor het eerst helemaal is afgesloten tijdens het evenement?] Er ligt nu een rondweg om Voorthuizen.

Daardoor wordt doorgaand verkeer om het dorp heen geleid. In het centrum zal er een omleiding zijn vanaf de kruising Koninginelaan/Hoofdstraat en aan de andere kant, bij de Soete Suikerbol. Eigenlijk is alles en iedereen bereikbaar.

[Vervult u zelf nog een bijzondere rol tijdens het evenement?] Tja, als Amersfoorter doe je je best. De organisatie van het evenement ligt gelukkig niet bij mij alleen. De drijvende krachten van dit evenement zijn vooral Anton Kooijman, Roland Hartkamp, Adriëlle Brink en Mark van Beek. Ik doe een beetje mee voor de gezelligheid.

[Waarom moet iedereen even komen kijken?] Naast de markt is er muziek vanaf een podium op het horecaplein. Ik denk dat het supergezellig is om even over de markt te lopen een drankje te gebruiken en wat mensen te ontmoeten.

[Drie belangrijkste apps op telefoon?] WhatsApp, Facebook en Instagram

[Wat zou u graag doen, maar heeft u nog nooit gedaan?] Ik probeer zoveel mogelijk maar gewoon te doen.
[Wanneer gaat u dat doen?] Zomer 2020 ga ik met mijn gezin een grote reis maken. We zijn dan 25 jaar getrouwd, dat is een mooi moment. Niet omdat het moet, maar omdat het kan.

[Wat hoopt u daar te vinden?] Gezelligheid, het samen zijn met z'n vijfjes, het zal niet meer voorkomen dat we met elkaar zo op vakantie gaan. Nu zijn we nog met vijf, maar hopelijk wordt het gezinsaantal snel meer.

[Met welke beroemdheid zou u een keer uit eten willen gaan?] Ik ben groot fan van De Dijk. Het lijkt mij wel leuk om met Huub van der Lubbe een hapje te eten.

[Wat zouden oud-klasgenoten op een reünie over u zeggen?] Niets veranderd.
[Lijfspreuk:] Je doet iets goed of je doet het niet.
[Wat is uw definitie van geluk?] Dat je klaar kan staan voor een ander en dat anderen dat ook andersom bij mij doen.

[Wat is uw slechtste gewoonte?] Misschien iets te hard rijden
[Welk tv-programma wilt u niet missen?] De Wereld Draait Door.
[Zou wel eens een dag willen ruilen met?] Een skileraar
[Wat was tot nu toe uw leukste vakantie? (land, plek/regio, activiteit)?] Naar Flachau in Oostenrijk om te skiën.
[Wat was als kind uw droomberoep?] Vrachtwagenchauffeur.
[Wie is uw grote voorbeeld?] Mijn eerste werkgever was en is nog steeds een groot voorbeeld voor mij. Hij leerde mij dat je meer bereikt als je dingen samen doet of als je dingen door iemand anders laat doen,
[Wat is uw favoriete muziek?] Dance classics.
[Noem één ding dat mensen waarschijnlijk nog niet van u weten?] Kom naar me toe, dan vertel ik het je. Ik ben een open boek.
[Waar kunnen ze u voor wakker maken?] Voor een Grand Prix zet ik de wekker.
[Favoriet eten?] Ik lust alles.

[Wat zou u doen met een miljoen?] We zijn bij de Bruna weer begonnen met de verkoop van de eindejaarsloten van de Staatsloterij. De hoofdprijs is 30 miljoen euro. Ik zou niet goed weten wat je daar mee moet, maar ik denk dat ik het zou stoppen in een fonds om jongeren te helpen bij het kopen van een huis. Soms verdienen ze genoeg iedere maand, maar komt geen hypotheek, omdat er geen eigen geld is. Daar kan ik met 30 miljoen dan wel iets in betekenen. Niet weggeven, maar tijdelijk beschikbaar stellen, zeg maar.