PREMIUM ARTIKEL

Incompleet SDS kan koploper Blauw Wit niet bedreigen

Volleybal
7 nov 2021, 10:27
De mannen van SDS slaagden er niet in om een set te pakken tegen koploper Blauw Wit.
VOORTHUIZEN

De mannen van SDS zijn er in de midweekse wedstrijd tegen koploper Blauw Wit-2 niet in geslaagd een set binnen te halen. In Oldebroek won de thuisploeg het duel met 4-0. Voor SDS restte het gevoel dat er wellicht meer in had gezeten, maar door de afwezige Gerald van de Kuilen en een niet-fitte Erik Verkade bleek de smalle basis toch ontoereikend om Blauw Wit in de problemen te brengen.

Hoopvol In de wetenschap dat Blauw Wit de laatste 2 wedstrijden had verloren begonnen de Voorthuizen hoopvol aan de wedstrijd. SDS begon het duel goed en kwam zelfs op een 10-14 voorsprong te staan, maar het was een sterke servicereeks aan de kant van Blauw Wit die SDS de das omdeed. Ook in de tweede set kreeg SDS kansen. Arjan ..