PREMIUM ARTIKEL

Casper Staring debuteert met treffer in hoofdmacht FC Twente

Voetbal
Foto: anp / Vincent Jannink
28 okt 2020, 18:08
Barnevelder Casper Staring (voorgrond) maakte zijn debuut voor FC Twente en scoorde in het bekerduel tegen De Graafschap.
Barnevelder Casper Staring (voorgrond) maakte zijn debuut voor FC Twente en scoorde in het bekerduel tegen De Graafschap.
BARNEVELD

Casper Staring heeft zijn debuut gemaakt in het eerste team van FC Twente. De 19-jarige Barnevelder kwam gisteravond, in het bekerduel tegen De Graafschap, als invaller binnen de lijnen. Staring gaf met een doelpunt zijn eerste optreden in de hoofdmacht van de Tukkers extra glans. Dat FC Twente verloor was een smetje op zijn officiële debuut in de formatie van Ron Jans. ,,Het resultaat is teleurstellend. Aan de andere kant ben ik natuurlijk wel blij en trots met mijn debuut.’’

Casper Staring zat met de overige reserve-spelers van FC Twente op de tribune en volgde gespannen de verrichtingen van zijn teameenoten op het veld. Na 34 minuten stond FC Twente verrassend met 0-2 achter. Vijf minuten later raakte verdediger Dario Dumic geblesseerd. De technische staf riep vervolgens Staring om in te vallen. ,,Het was kort voor..

Deel dit artikel via:









advertentie