Elke dag bijzondere verhalen bij Barneveldse Krant exclusief voor abonnees!     ABONNEER   meer informatie

Mis niks, lees alles over de Barneveldse Krant


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Barneveld en omliggende plaatsen met de Barneveldse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Barneveldse Krant kun je die allemaal lezen. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Barneveld en omstreken.


Wat is de Barneveldse Krant Exclusief?

De Barneveldse Krant Exclusief brengt verhalen die je nergens anders vindt. Onze journalisten onderzoeken, schrijven, duiden, fotograferen en filmen. Het resultaat tref je elke dag online: interviews, reportages en achtergrondverhalen die jou bijpraten over wat er speelt in je woonplaats. En die helpen een mening te vormen over belangrijke onderwerpen in jouw buurt, gemeente en regio.


Waar lees ik dat allemaal?
Je vindt alle exclusieve artikelen op onze website. Bekijk ze op je telefoon, tablet, laptop of computer. Zo mis je niks en lees je alles.


En dat kost…? 
Een abonnement kunt u al nemen voor slechts € 19,50 per maand inclusief onze digitale uitgave die elke week uitkomt. Het jaarabonnement van € 153,85 per maand is nóg voordeliger. Een maandabonnement is maandelijks opzegbaar; een jaarabonnement is jaarlijks opzegbaar.


Waarom is het niet gratis?
In tegenstelling tot wat sommige mensen denken, is nieuws niet gratis. Aan de onderscheidende, journalistieke verhalen van de Barneveldse Krant Exclusief hangt een prijskaartje. Dankzij de bijdragen van abonnees kunnen onze journalisten hun werk blijven doen.


Is er wel genoeg om over te schrijven in de regio Barneveld?
Barneveld is een actieve gemeente waar enorm veel gebeurt. Het is onze passie om verslag te doen, uitleg te geven over wat er speelt en boeiende verhalen te publiceren.

En de krant?
De Barneveldse Krant blijft dagelijks verschijnen, een goede abonneekrant met daarin een selectie van het belangrijkste nieuws, sport, agenda, vacatures en gemeentenieuws.

Oké, hoe meld ik mij aan?
Heel simpel: via deze link.


AfbeeldingIk heb een vraag over abonneren Barneveldse Krant Exclusief. Waar kan ik die stellen? 

Mail naar: barneveldsekrant@bdu.nl