Afbeelding
Frank Vorage

Verbouwing huisartsenpraktijk Asklepios klaar

9 september 2022 om 11:54 Zorg

BARNEVELD De werkzaamheden voor de interne verbouwing van huisartsenpraktijk Asklepios in Barneveld zijn zo goed als afgerond. 

Dat meldt huisarts Frank Vorage namens het team van Asklepios. Vanaf volgende week donderdag kunnen daardoor alle spreekuren weer op de vertrouwde locatie gehouden worden.

Op die verhuisdag, donderdag 15 september, is de assistentie van de praktijk alleen voor spoedgevallen bereikbaar, via telefoonnummer 0342-411440. Het is die dag niet mogelijk om aan de balie te komen voor herhaalrecepten, het inleveren van urine of andere zaken.

Voor vragen over de verhuizing kunnen patiënten contact zoeken met de praktijk door een mailtje te sturen naar info@hp-asklepios.nl. ,,Wij vragen u opnieuw voor u begrip en flexibiliteit deze dag en hopen u in de toekomst in ons vernieuwde pand te mogen verwelkomen.’’

De vernieuwing en modernisering van de praktijk was al langer een wens van Asklepios. Al langere tijd was er in het pand door de groei van het aantal patiënten sprake van ruimtegebrek, maar sinds de start van huisartsenpraktijk Bloemendal begin dit jaar is er wat meer lucht ontstaan bij Asklepios

 Tijdens de werkzaamheden, die in juni startten, weken artsen en praktijkondersteuners tijdelijk uit naar de tweede verdieping van het pand en naar huisartsenpraktijk De Burgt.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie