Afbeelding
Pauw Media

Landwinkel Vanelly bestaat 25 jaar, kom naar de feestelijke open dagen

11 mei 2023 om 07:59 Zakelijk

BARNEVELD Landwinkel Vanelly bestaat 25 jaar en dat laten eigenaren Elly van Zijtveld en Gert van Middendorp niet onopgemerkt voorbijgaan. Daarom zetten zij vrijdag 12 mei en zaterdag 13 mei de deuren van de sfeervolle landwinkel en kaasmakerij wagenwijd open. Beide jubileumdagen staan in het teken van verschillende activiteiten voor jong en oud

Eerlijke streekproducten met een verhaal. De kortste weg van ‘koe naar kaas’. Altijd bezig met verduurzaming en daarmee ook de verlaging van de eigen CO2-footprint. Samenwerken met lokale leveranciers. Veel vaste trouwe klanten. Dit is in een notendop Landwinkel Vanelly. Met trots en passie staan Elly en Gert garant voor service en smaakbeleving.

KWART EEUW OUDE KAAS Elly over het tweedaagse programma: ,,Zowel op vrijdag als zaterdag is er elk uur een rondleiding. Beleven en proeven staan tijdens de open dagen centraal. In onze kaaskelder ligt overigens kaas die we 25 jaar geleden als eerste gemaakt hebben. Die hebben we nooit aangesneden en dat gaat nu wel gebeuren.”
Gert: ,,Het jubileum is een mooi moment om onze vele vaste klanten te bedanken voor het vertrouwen in onze werkwijze en de producten die we bieden. Er zijn klanten die al vanaf de start van onze winkel hiernaartoe komen. Maar de samenwerking met lokale leveranciers van (bij)producten die ons assortiment versterken, vinden wij geweldig. Daarom zijn meerdere leveranciers tijdens de open dagen aanwezig met hun producten. Samen sterk.”

THEE EN KAAS Een verrassend onderdeel op zaterdag is de thee-kaas proeverij. Elly: ,,Dat wijn en kaas goed samengaan, is algemeen bekend. Wat thee voor heeft op wijn is dat je het warm kunt aanbieden. Dat bevordert de smaakbeleving. Je kunt kazen begeleiden met een thee waarin parallelle aroma’s of smaken terugkomen. Maar je kunt er ook voor kiezen om tegengestelde smaken te combineren.”

Natuurlijk wordt Moederdag niet vergeten, er zijn leuke cadeaus waaronder een speciale jubileumaanbieding en nog veel meer. Elly: ,,Wij vertellen graag het verhaal achter onze producten. Iedereen is van harte welkom.”

JUBILEUMDAGEN Vrijdag 12 mei (11.00 - 17.00 uur). Zaterdag 13 mei (10.00 - 16.00 uur). Kijk voor het volledige programma op de Facebookpagina van Landwinkel Vanelly.
Achterveldseweg 26, 3772 NB Barneveld.
T: 0342-401529.  E: info@landwinkelvanelly.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie