Bossenbroek Man in Voorthuizen is een van de winkels die komende week meedoen aan de Week van de Stenen Winkel.
Bossenbroek Man in Voorthuizen is een van de winkels die komende week meedoen aan de Week van de Stenen Winkel. Erik van 't Land

Inflatiecorrectie tijdens ‘Week van de Stenen Winkel’

5 mei 2023 om 15:50 Zakelijk

BARNEVELD Minstens zeventien winkels in de gemeente Barneveld doen van zaterdag 8 tot en met vrijdag 14 mei mee aan de ‘Week van de Stenen Winkel’. De Stichting Cadeaukaart Gemeente Barneveld sluit zich bij de actie aan en doet er een schepje bovenop met een inflatiecorrectie.

De ‘Week van de Stenen Winkel’ is een nationaal initiatief en dient als ludieke tegenhanger van de digitale winkel, de webshops. Tijdens de week bieden winkels hun klanten een extraatje, van een cadeautje bij aankoop tot het verloten van mooie prijzen.

In Barneveld hebben veertien winkels (onder andere DA drogisterij & MOOI Parfumerie Verweij, Erkens Drankenspeciaalzaak, Basic-Life en Lievelingslinnen) zich aangemeld op de website weekvandestenenwinkel.com, in Voorthuizen twee (Bossenbroek Man en Van Beek Bodyfashion) en in Kootwijkerbroek één (De Boekenkamer).

De aansporing om te kopen in fysieke winkels sluit volgens Simone Giele aan bij de doelstelling van de Stichting Cadeaukaart Gemeente Barneveld. ,,Daarom krijgt iedereen die tijdens de ‘Week van de Stenen Winkel’ betaalt met de lokale cadeaukaart, automatisch een inflatiecorrectie van 12 procent teruggestort op deze cadeaukaart. Een extra cadeautje dus voor iedereen die de lokale cadeaukaart gebruikt en de moeite neemt om deze in deze week bij een lokale ondernemer in te leveren.’’

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie