Wim van de Kamp en Wouter Worm.
Wim van de Kamp en Wouter Worm. Kampdak

Barnevelds dakbedekkingsbedrijf heeft nieuwe naam en eigenaar

3 mei 2023 om 18:09 Zakelijk

BARNEVELD W.H. van de Kamp Dakbedekkingen B.V. uit Barneveld heeft een nieuwe naam en eigenaar. Het bedrijf gaat verder als KampDak, onder leiding van de nieuwe directeur Wouter Worm.

,,Met meer dan 160 jaar ervaring en meer dan 18 ervaren medewerkers staat er al een prachtig bedrijf. Ik kijk ernaar uit om door te bouwen op het sterke fundament dat Wim van de Kamp gelegd heeft en samen met het team de marktpositie van KampDak verder te versterken”, zegt Worm. 

CONTINUÏTEIT Worm heeft een technische en commerciële achtergrond in de dakbedekkingsbranche. Een ideale opvolger voor Wim van de Kamp, die in verband met zijn leeftijd een stap terug doet. Van de Kamp blijft wel twee dagen per week betrokken bij Kampdak. Ook alle medewerkers blijven werkzaam bij het bedrijf. ,,Ik ben blij dat de continuïteit van het bedrijf met deze overname geborgd is en onze klanten in goede handen zijn”, zegt Van de Kamp.

KampDak verzorgt de inspectie, het onderhoud, de renovatie en de aanleg van nieuwe daken. Ook adviseert het Barneveldse bedrijf over groendaken, waterretentiedaken en permanente valbeveiliging op platte daken. Naast ervaren dakdekkers heeft KampDak ook eigen specialisten in dienst die bouwfysische berekeningen en windbelastingsberekeningen maken. Tot de klantenkring behoren bedrijven, aannemers, overheidsinstellingen en woningbouwcorporaties in heel Nederland. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie