Vakvrouw Mirjam van de Kuilen.
Vakvrouw Mirjam van de Kuilen. .

Deze vakvrouw helpt mee om je huis te (ver)kopen

26 april 2023 om 15:03 Zakelijk

BARNEVELD Ze vind het leuk om mensen bij te staan op een belangrijk moment in hun leven: het verkopen of kopen van een huis: ,,Dit doen de meeste mensen een paar keer in hun leven. Het blijft vaak spannend voor de meesten.’’

Vakvrouw Mirjam van de Kuilen uit Barneveld werkt bewust alleen: ,,Ik ga voor kwaliteit in plaats van kwantiteit en neem écht de tijd voor mijn klanten. Ook ’s avonds en op zaterdag sta ik graag voor ze klaar. Ik ken mijn klanten en weet alles over hun huizen”.

VERNIEUWEND Mirjam zit al ruim vijftien jaar ‘in de stenen’. Eerst bij een vastgoedbedrijf en nu runt ze alweer vijf jaar haar eigen kantoor Pandinzicht Makelaardij & Vastgoed in Barneveld. Als echte Barneveldse kent ze de omgeving goed. Ze omschrijft zichzelf als een vernieuwende, betrouwbare makelaar die graag een extra stap zet. Zo steekt Mirjam de nodige energie in het optimaal presenteren van een woning, bijvoorbeeld met stylingtips, op maat gemaakte brochures en online marketingtechnieken. Op haar vernieuwde website kun je je aanmelden om ieder kwartaal gratis een online update te ontvangen van je eigen woningwaarde.

ZELF MEEHELPEN Bij Pandinzicht bepaal je zelf of je het complete verkooptraject door de makelaar laat verzorgen, of dat je meehelpt door zelf de bezichtigingen te doen. Daarmee bespaar je weer wat extra’s! Ook bij de aankoop van een nieuw huis kun je ervoor kiezen om het hele traject door Mirjam te laten begeleiden of om haar, als aankoopcoach, op afstand in te schakelen.

Mirjam deelt haar vakkennis graag met anderen. Zij schrijft regelmatig informatieve blogs op haar eigen website, bijvoorbeeld hoe je je voorbereidt op de bezichtiging van een huis. Zelfs Funda schakelt haar in om artikelen te schrijven.

Meer weten over Pandinzicht? Neem dan een kijkje op www.pandinzicht.com

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie