Monique Jansen van BDUmedia en Jason Wu van NeoSEM.
Monique Jansen van BDUmedia en Jason Wu van NeoSEM. NeoSem

Barneveldse Krant lanceert online bedrijvengids. Primeur is voor NeoSEM

20 april 2023 om 16:05 Zakelijk

BARNEVELD De Barneveldse ondernemer Jason Wu heeft de primeur. Zijn bedrijf, Google Premier partner NeoSEM, staat als eerste vermeld in de nieuwe online bedrijvengids ‘Bedrijf dichtbij’ van de Barneveldse Krant.

De bedrijvengids is een overzicht op Barneveldsekrant.nl van bedrijven in de regio Barneveld. Speciaal gelanceerd voor ondernemers die meer klanten willen trekken en hun online vindbaarheid willen verbeteren.  

DUIZENDEN BEZOEKERS Jason: ‘Gaaf dat we de eerste zijn! Met NeoSEM willen we ook graag zichtbaar zijn op de grootste nieuwssite van de regio Barneveld. Een website die dagelijks duizenden bezoekers trekt en een hoge attentiewaarde heeft.’

HOGE AUTORITEIT BIJ GOOGLE Bedrijf dichtbij biedt de mogelijkheid om een link te plaatsen naar de website van je bedrijf. Dat draagt bij aan de online vindbaarheid van je bedrijf. ‘Een link op een sterk platform als de Barneveldse Krant heeft veel waarde’, zegt Jason. ‘Het aantal linkjes naar jouw website is één van de vele factoren die Google gebruikt om jouw positie in de zoekmachine te bepalen. Je kunt het vergelijken met stemmen. Als je veel stemmen krijgt, weet Google dat de informatie op je website relevant is.’

Een bedrijfsvermelding in Bedrijf dichtbij is al mogelijk vanaf 149 euro. Neem voor meer informatie contact op met Pieter van Veldhuizen, via verkoop.barneveld@bdu.nl of bel 0342-494888.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie