Linda van Alfen en Tineke Klomp.
Linda van Alfen en Tineke Klomp.

Deze vakvrouwen voegen schoonheid toe aan ieder afscheid

19 april 2023 om 09:17 Zakelijk

VOORTHUIZEN/REGIO Een uitvaart die zo persoonlijk is, dat deze echt maar aan één persoon gelinkt kan worden. Dat is wat de vakvrouwen van Linda van Alfen Uitvaartbegeleiding voor ogen hebben met hun bedrijf. 

Door vernieuwend en creatief te zijn, willen ze laten zien dat het ook anders kan binnen de uitvaartbranche. Uiteraard wel met respect naar hun meer traditionele collega’s in Barneveld en omgeving. Linda: ,,Een uitvaart moet de sfeer en stijl van de overledene ademen en is in die zin altijd absoluut maatwerk.”

SCHOONHEID TOEVOEGEN Linda en Tineke hebben beide de post HBO Meander Uitvaartopleiding gevolgd. Ze zijn volledig gecertificeerd en aan de opleiding zit een kwaliteitskeurmerk vast. Linda heeft haar uitvaartonderneming opgericht in 2014, omdat zij het vak vanuit haar eigen visie en op haar manier wilde uitoefenen. ,,De formule Aandacht + Tijd = Kwaliteit is voor mij een vast gegeven. Service tot de max in alles: vanaf het begin tot op de dag van de uitvaart naar de familie en gasten toe.”. Tineke is na haar stage in 2022 bij Linda blijven werken. Tineke: ,,We vinden het belangrijk om schoonheid toe te voegen aan een afscheid. Dit doen we door creatief te zijn en echt goed te kijken en luisteren naar de nabestaanden.”

FOTOBOOM EN SUSHI ,,Ieder persoon is uniek en daarmee ieder afscheid”, vindt Linda. ,,Zo hebben wij gewerkt met beschilderde kisten met de handjes van kleinkinderen of hondenpootjes erop. Een ander voorbeeld is een boom die vol hing met polaroidfoto’s; gasten konden een foto meenemen als herinnering. En voor een jongedame die tijdens een roadtrip overleed, hebben we haar reisbusje vol kaarsjes gezet tijdens het afscheid. Tevens serveerden we sushi omdat deze dame daar zo van hield.  We willen echt dat nabestaanden terugkijkend op het afscheid denken: ‘Dit was echt prachtig en helemaal passend’. Dat is namelijk het eerste stukje troost voor de periode die daarna volgt.”

Linda en Tineke kunnen op iedere gewenste locatie uitvaarten verzorgen. Van Kasteel De Schaffelaar, Het Theater en De Orangerie, tot een weiland, achtertuin, kroeg of sportkantine. Ook werken ze nauw samen met het crematorium in Leusden. Goed om te weten is dat je met iedere uitvaartverzekering terecht kan bij Linda van Alfen Uitvaartbegeleiding.

Linda van Alfen Uitvaartbegeleiding is 24/7 bereikbaar op 06 55 89 80 89. Voor meer informatie kun je terecht op de website www.lindavanalfen.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie