Jeroen Bouw: ,,We maken altijd iets unieks. Dat is één van de dingen die ik leuk vind aan mijn werk.”
Jeroen Bouw: ,,We maken altijd iets unieks. Dat is één van de dingen die ik leuk vind aan mijn werk.” Pauw Media

Barnevelder Jeroen Bouw maakt unieke keukens en interieurs: ‘Ik houd van een uitdaging’

2 maart 2023 om 16:14 Zakelijk

BARNEVELD Hij is geen stilzitter maar houdt ervan om bezig te zijn. Niet voor niets groeide Jeroen Keukens & Interieurs B.V. in korte tijd uit tot een onderneming met zeven werknemers en een klantenkring die tot ver buiten Barneveld reikt.

Toen een kennis hem zo’n tien jaar geleden vroeg om een keuken te ontwerpen, hoefde Jeroen niet lang na te denken: ,,Ik houd van een uitdaging”, vertelt de Barnevelder in zijn showroom op De Briellaerd. Tot dat moment was hij werkzaam in de restauratiebranche en hield hij zich voornamelijk bezig met het bewerken van massief hout. Al snel volgde zijn tweede ‘keukenopdracht’ en kreeg hij de smaak te pakken. ,,Keukens hadden gelijk mijn interesse. Ik houd van precisiewerk en werk graag met hout. Niet lang daarna huurde ik een voormalige kippenschuur in Lunteren en kon ik gaan uitbreiden.”

TOTAALCONCEPT Later verhuisde hij met zijn bedrijf naar de Harselaar en in 2020 betrok hij een modern pand aan de Anthonie Fokkerstraat. Daar houden Jeroen en zijn team zich bezig met alles rondom maatwerk. ,,Zoals keukens, kasten en gestoffeerde objecten”, licht hij toe. Jeroen Keukens & Interieurs verzorgt ook totaalconcepten: ,,Naast de keuken kunnen we bijvoorbeeld een hele benedenverdieping ontwerpen, inrichten en monteren. Nieuwe meubels, vloeren en wanden, maar ook het elektriciens- en loodgieterswerk. Echt van ‘A’ tot ‘Z’.” Daarvoor werkt hij onder meer samen met onderaannemers en interieurdesigners. Ook voor bedrijfsmatige projecten draait hij zijn hand niet om. ,,We maken altijd iets unieks. Dat is één van de dingen die ik leuk vind aan mijn werk.”

WERKVOORBEREIDER Zijn team bestaat inmiddels uit zeven medewerkers en er is ruimte voor een nieuwe werkvoorbereider. ,,We zoeken een aanpakker met passie voor het vak. Ervaring met totaalconcepten is een pré.” Zelf richt Jeroen zich nu fulltime op de verkoop, maar zijn liefde voor het vak is onverminderd groot: ,,Laatst pakte ik zelf een klusje op in de werkplaats en toen begon het weer te kriebelen. De geur van hout, daar geniet ik nog steeds van.” 

Jeroen Keukens & Interieurs B.V.  is gevestigd aan de Anthonie Fokkerstraat 57A in Barneveld

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie