IP-Connected B.V., is per 1 januari 2020 van start gegaan, als afsplitsing van Leertouwer B.V.
IP-Connected B.V., is per 1 januari 2020 van start gegaan, als afsplitsing van Leertouwer B.V. IP Connected

IP-Connected zorgt voor verbinding

22 februari 2022 om 08:35 Zakelijk

BARNEVELD Een goed werkend telecomnetwerk en een snelle, veilige internetverbinding zijn voor ondernemers, scholen en (zorg)instellingen een must. Je wilt immers 24/7 goed bereikbaar zijn en informatie zorgeloos veilig kunnen bewaren. Vakkundige support is daarbij onmisbaar. IP-Connected is de zelfstandige aanbieder van data- en telecommunicatienetwerken en ontzorgt je van a tot z.

IP-Connected B.V., is per 1 januari 2020 van start gegaan, als afsplitsing van Leertouwer B.V., de bekende systeemintegratie aanbieder van de elektrotechniek. Ruim zes jaar geleden zag Connect als merknaam het daglicht om vooral bestaande relaties van Leertouwer te ondersteunen bij de omzetting van traditionele telefonie diensten naar de zogeheten ‘hosted’ of Cloud telefonie omgevingen, vooral gericht op vast- mobiel integratie.

STERKE BAND Inmiddels staat IP-Connected op eigen benen, maar werkt het nog nauw samen met Leertouwer. Sterker, de verbindingsspecialist is gevestigd in hetzelfde bedrijfspand. Het team bestaat uit zeven medewerkers bestaande uit vakkundige ict’ers en binnendienstmedewerksters die klanten met raad en daad bijstaan.
IP-Connected heeft ingezien dat in het huidige digitale tijdperk het niet meer alleen gaat om zorgeloos bellen via het internet. Een veilige verbinding en de veilige opslag van gegevens, is tegenwoordig net zo belangrijk of misschien zelfs nog wel belangrijker. De infrastructuur bepaalt hoe veilig en stabiel ondernemingen en instanties kunnen handelen. Daar biedt IP-Connected de helpende hand: in de Gerbrandytoren in IJsselstein is ons eigen datacenter gevestigd. Op 80 meter hoogte wordt uw data letterlijk in de cloud opgeslagen.”

INTERNET Martin van der Poel: ,,De basis van onze dienstverlening ligt bij het faciliteren van goede infrastructuur waarover onze lokale ondernemers onder andere veilig en verantwoord kunnen internetten en bellen. Daarnaast hun bestanden veilig kunnen benaderen en deze bestanden kunnen opslaan in ons datacenter. Wij bieden ook een unieke mogelijkheid voor bedrijven om hun eigen apparatuur bij ons onder te brengen op grote hoogte. Wij ontzorgen en adviseren graag.”

Meer informatie via 088-6031700 of de website www.ip-connected.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie