Dynande (links) en Sharissa van Leijenhorst runnen samen lunchroom Zus & Zus.
Dynande (links) en Sharissa van Leijenhorst runnen samen lunchroom Zus & Zus. Zus&Zus

Droom van zussen gaat in vervulling op Dijkje

18 september 2018 om 15:39 Nieuws

BARNEVELD Zus&Zus is vanaf begin september neergestreken in Barneveld. De jonge ondernemers Dynande (20) en Sharissa (26) van Leijenhorst zijn de trotse eigenaars van deze lunchroom aan het Dijkje.

De Barneveldse dames willen het hun gasten graag naar de zin maken. Vanaf 10.00 in de ochtend is er koffie en thee met zelfgemaakt gebak verkrijgbaar. Voor de stevige trek staan er smakelijke broodjes op de kaart. De overheerlijke high tea met patisserie uit eigen keuken is een echte aanrader. Alle gerechten op de kaart worden bereid met verse ingrediënten.

DROOM Dynande begon op zestienjarige leeftijd aan haar opleiding ‘Ondernemer bakkerij’ bij de Vakschool Wageningen. Zij had vanaf het begin maar één doel voor ogen: een eigen lunchroom starten. Sharissa begon na haar bachelor Psychologie aan een carrière in de zorg. Nadat Dynande de bakkersopleiding met succes had afgerond, besloten de zussen het avontuur van een eigen onderneming samen aan te gaan.

TAARTEN Familie en vrienden schoten te hulp om de zaak in te richten. Vader Bert heeft flink geklust aan het interieur en broer Yannick heeft de menukaarten ontworpen. Moeder Marianne van Dijk is een echt horecadier en geeft vrijblijvend advies en coaching. Marianne is ook regelmatig aanwezig in de zaak om te helpen in de keuken en de bediening. Dynande en Sharissa: ,,Onze passie voor het bakken van taarten en koekjes delen wij sinds onze vroege jeugd met onze moeder. Onze taarten zijn echt een specialiteit. We bakken ze dagelijks in onze keuken.”

De dames streven naar het bieden van goede kwaliteit tegen een vriendelijke prijs en te oordelen naar de nu al tweehonderd enthousiaste reacties op hun Facebookpagina Zus&Zus, slagen zij hier goed in. De droom van Dynande en Sharissa is omgezet in daden en zij wensen dat de gast zich thuisvoelt in de huiskamer van Zus & Zus.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie