Voetbal
18 mrt 2023, 22:35
De spelers van Valleivogels konden tegen Dieren liefst drie keer juichen.
SCHERPENZEEL

Nu duidelijk is dat Valleivogels geen rol meer speelt in de titelstrijd hebben de Scherpenzelers een nieuw doel voor ogen. Dat is deelname aan de nacompetitie. Het eerste duel in de derde periode leverde een duidelijke overwinning op. ,,Heel goed was het nog niet’’, zag Rob van den Broek. ,,Het kan nog veel beter dan we vandaag lieten zien, maar de eerste stap in de derde periode is gezet. Hopelijk kunnen we er negen zetten.”

Halverwege de eerste helft zette Freek van Wijk Valleivogels op voorsprong, toen hij attent reageerde op een terugspringende bal na een schot van Bart Posthouwer. Kort na rust zorgde Erik van Eem voor de 2-0. Even daarvoor voorkwam doelman Joshua van den Berkt dat Dieren op gelijke hoogte was gekomen. ,,Toen was het wel beslist’’, merkte Van..