Voetbal
27 nov 2022, 01:12
Sil Hoogenboom, hier in actie tegen HVC, kon niet voorkomen dat Achterveld ook van SV Panter verloor.
ACHTERVELD

Jouri Melkert draaide er na de 2-1 nederlaag bij SV Panter er niet om heen. ,,Het was gewoon heel slecht wat we lieten zien. Eigenlijk mag je een 1-0 voorsprong niet weggeven tegen deze tegenstander.”

Maar Achterveld deed dat wel. Niet de eerste keer dit seizoen ging de vierdeklasser in blessuretijd onderuit. In de 89e minuut leidde Achterveld nog door een treffer van Mark de Ridder. ,,Als je daarna toch nog verliest, dan moeten we het toch bij onszelf zoeken. Hoe kan het gebeuren dat het ons weer overkomt. Dit moet echt veranderen.”