Afbeelding
Henk Hutten

Veluwse Boys doet zichzelf de das om tegen koploper SEH

7 mei 2022 om 17:58 Voetbal

GARDEREN Veluwse Boys heeft een enigszins verwachte, maar toch ook wel onnodige nederlaag geleden tegen koploper SEH. De Garderenen deden daarbij vooral zichzelf de das om. Dat vond tenminste trainer Hans Nijhuis (foto): ,,Ik moet zeggen dat we vandaag hebben verloren op persoonlijke fouten en dat is jammer.” Binnen 35 minuten stond de thuisploeg op een 0-3 achterstand. ,,We leverden de ballen zomaar in bij die gasten. Pff, het is nog geen 5 december dacht ik, maar wát een cadeautjes gaven wij weg zeg.” Nog voor rust zorgde Wilgert Kok voor de 1-3. Na de pauze bleef een geloof in een goed resultaat aanwezig bij Veluwse Boys. ,,Daarvoor verdienen de jongens zeker een compliment. Er waren zeker nog twee momenten waarop wij voor goals zouden kunnen zorgen, maar helaas lukte dat niet. Het was met name balen dat een schot van ons tegen de hand van een SEH-speler kwam, in de ‘zestien’, maar dat de scheidsrechter dat wegwuifde...”