(Archieffoto Veluwse Boys- Prins Bernhard)
(Archieffoto Veluwse Boys- Prins Bernhard) Henk Hutten

Eindelijk weer thuiszege voor Veluwse Boys

23 april 2022 om 18:04 Voetbal

GARDEREN Een goed voetballend Veluwse Boys heeft de thuiswedstrijd tegen laagvlieger Vierhouten’82 probleemloos met 6-0 gewonnen. Ondanks de eerste thuiszege sinds 6 november blijft de ploeg uit Garderen de nummer acht van de vierde klasse C.

Op Sportpark De Westeneng was het halverwege al 2-0 dankzij doelpunten van Wesley Doppenberg en Sven Schouten. In de tweede helft liep de thuisclub via de sterk spelende Wilgert Kok uit naar 3-0, waarna Mark Eckert met een benutte penalty en een afstandsschot tweemaal trefzeker was. Invaller Remco Schuiteman bepaalde de eindstand op 6-0. De jeugdspelers Niels van den Langemheen en Lucas van den Hoorn maakten bij Veluwse Boys in de slotfase hun debuut.

De winnende trainer Hans Nijhuis “Ik ben zeer tevreden over het vertoonde spel, wij hebben negentig minuten gedomineerd. We hebben een aantal lastige weken gehad, maar vandaag hadden we met dubbele cijfers kunnen winnen. Er werden drie doelpunten van ons afgekeurd, terwijl Vierhouten maar 1 schot op doel had.”

Zaterdag speelt Veluwse Boys in Wekerom tegen SDS’55.