(Archieffoto Veluwse Boys- Prins Bernhard)
(Archieffoto Veluwse Boys- Prins Bernhard) Henk Hutten

Harskamp weer te sterk voor Veluwse Boys

16 april 2022 om 20:17 Voetbal

GARDEREN Een uitstekend voetballend Harskamp heeft ook de tweede ontmoeting binnen vijf weken van Veluwse Boys gewonnen. In Garderen vergaten de bezoekers uit Harskamp de wedstrijd voor rust te beslissen en het na een spannende tweede helft uiteindelijk bij 1-2 bleef.

Op Sportpark De Westeneng kwam Harskamp al binnen vijf minuten op voorsprong en mede dankzij de nonchalance van de aanvallers van Harskamp en goed keeperswerk van Ruben Krol bleef Veluwse Boys in de wedstrijd en kon Remco Schuiteman uit een doorgekopte verre inworp de onverdiende gelijkmaker scoren. Nog voor rust kwam Harskamp weer op voorsprong: 1-2. In de tweede helft kwam de thuisploeg beter in de wedstrijd en hadden Paskal Smit en Wesley Doppenberg nog kansen op de gelijkmaker.

Trainer Hans Nijhuis van Veluwse Boys: “Wij hebben terecht verloren van Harskamp, een goed voetballende ploeg met een uitstekende voorhoede. Over onze eerste helft ben ik erg ontevreden, wij waren onherkenbaar en verloren ook op strijd en beleving. Op basis van de eerste helft hebben wij geen aanspraak op een resultaat en mogen we blij zijn dat het halverwege pas 1-2 was. Na rust kregen we meer grip op de wedstrijd. Wij waren conditioneel beter en hadden met wat geluk zelfs nog een puntje kunnen halen.”

Zaterdag speelt Veluwse Boys thuis tegen laagvlieger Vierhouten’82.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie