(Archieffoto Veluwse Boys - Prins Bernhard)
(Archieffoto Veluwse Boys - Prins Bernhard) Henk Hutten

Veluwse Boys speelt ook tegen VEVO gelijk

5 maart 2022 om 20:05 Voetbal

GARDEREN Veluwse Boys is er niet in geslaagd thuis van middenmoter VEVO te winnen. Vooral dankzij de uitblinkende doelman Ruben Krol van de thuisclub bleef het op Sportpark De Westeneng na een matige wedstrijd 0-0. Door de derde achtereenvolgende remise zakt de formatie van trainer Hans Nijhuis naar de zevende positie in de brede subtop van de interessante vierde klasse C.

In Garderen speelde Veluwse Boys een hele moeizame wedstrijd en hadden de bezoekers uit Veessen de meeste aanspraak op een overwinning. Na een kwartier stopte de uitblinkende doelman Ruben Krol een strafschop en ook in de rest van de wedstrijd was de keeper een te groot obstakel voor de aanvallers van VEVO. In de tweede helft had Krol geluk toen een schot van VEVO op de paal eindigde. Via Jordy Doppenburg kreeg Veluwse Boys na rust de grootste kans op de openingsgoal maar zijn kopbal werd van de lijn gehaald. In een bij vlagen onvriendelijke wedstrijd mochten vooral de bezoekers uit Veessen niet mopperen dat de arbitrage het bij vijf gele kaarten hield.

Dinsdagavond begint Veluwse Boys in en tegen Harskamp aan een serie van vier opeenvolgende uitwedstrijden. Zaterdag volgt in Heerde de lastige ontmoeting tegen koploper SEH.