Lunteren op herhaling tegen Lelystad

9 februari 2019 om 18:10 Sport/sport

LUNTEREN ,,Een kopie van de eerste wedstrijd tegen Lelystad. Het was ondermaats van onze kant. Wij zijn geen moment in de wedstrijd geweest. En opnieuw verloren wij met 0-2'', vatte Dennis van den Berg samen.

,,Het eerste half uur was al matig'', ging de trainer verder. ,,Balverlies aan onze kant leidde uiteindelijk naar de mooie openingstreffer met een stifje (Achraf Hammouchi). Daarna kwamen wij iets beter in de wedstrijd. Maar dat het 0-1 bij rust stond, kwam omdat doelman Brian Bakkenes nog een paar knappe reddingen verrichte.''

,,De tweede helft was niet veel beter van onze kant. Wel was er meer beleving. Lelystad, waar een aantal jongens tussentijds zijn vertrokken, maar ook weer nieuwe spelers zijn bijgekomen, kwam een kleine twintig minuten voor tijd op 0-2.''

,,Daarna werd verdediger Jordi Duits (rechts op de archief foto) nog in de spits gezet. Er was nog wel een kans voor hem, maar het bleef bij die 0-2. Teleurstellend. Als wij bovenin willen meedoen, moet je eigenlijk dit soort wedstrijden winnen'', baalde Van den Berg.

,,De komende twee ontmoetingen bij Valleivogels en FC Horst zijn zware. Dan moeten wij het dan maar doen'', kijkt Dennis van den Berg al weer vooruit.

In de knotsgekke tweede klasse G staat Lunteren op een achtste plaats. Maar nummer twee Unicum heeft maar twee punten meer en een wedstrijd minder gespeeld. Het verschil met een PD plaats, waar VVOP nu staat, is zeven punten.