Verdiende nederlaag Lunteren

22 september 2018 om 18:19 Sport/sport

LUNTEREN Lunteren is de competitie niet goed begonnen. Bij Lelystad werd een verdiende 2-0 nederlaag geleden.

,,Ik had mij een ander debuut voorgesteld'', stelde Dennis van den Berg. ,,Het was een terechte nederlaag. Wij hebben te weinig gebracht.''

De eerste 45 minuten waren er weinig kansen aan beide kanten. ,,Een 0-0 ruststand zou ook de juiste verhouding zijn geweest. Maar slordig balverlies aan onze kant resulteerde in de 1-0 in de extra tijd'', baalde de trainer.

In de tweede helft kwam Lelystad na een minuut of tien op 2-0. Uit een vrije trap werd raak gekopt. ,,Op dat moment weet je dat er nog een hoop moet gebeuren, wil je met een positief resultaat naar huis gaan. Hans van Essen en Thom Rijnders hadden nog wel kansen. Maar uiteindelijk verlies je terecht'', stelde Dennis van den Berg, die zag dat aanvoerder Tom Cozijnsen (op archief foto) vijf minuten voor tijd tegen zijn tweede gele kaart aanliep.

Zaterdag ontvangt Lunteren Valleivogels, dat haar eerste ontmoeting ook met 2-0 verloor van VVOP.