Afbeelding
Foto Shutterstock

Terug de schoolbanken in met deze musthaves

18 augustus 2022 om 12:15 Partnercontent

De scholen beginnen weer! Het midden van Nederland start in de vierde week van augustus, gevolgd door de scholen in het noorden en zuiden van het land. Een goed moment om alvast na te denken over de musthaves die jij voor de start van het schooljaar nog in huis moet halen. Denk bijvoorbeeld aan een praktische pasjeshouder, waarmee je voorkomt dat je onderweg naar huis je ov-chipkaart of pinpas verliest. Een pasjeshouder komt niet alleen van pas op school, maar bijvoorbeeld ook tijdens het eerstvolgende feestje wat je met vrienden en vriendinnen bezoekt. Let bij de aanschaf van een pasjeshouder niet alleen op het design hiervan, maar ook op het aantal pasjes wat je hierin kunt bewaren. Welke variant kies jij? 

Stevige schooltas voor je boeken en schriften 

Naast een handige accessoire als een pasjeshouder, mag ook een stevige schooltas niet ontbreken. Populair zijn de Eastpak rugzakken! Niet alleen worden deze rugzakken in tal van verschillende kleuren aangeboden. Ze staan voornamelijk bekend om hun degelijke ontwerp, wat maakt dat de tas een lange tijd mee zal gaan en bestand is tegen de hoge belasting van de zware boeken die je dagelijks met je meeneemt. De vakjes in en rondom de Eastpak rugzakken maken dat je naast je boeken ook je etui, lunch en bijvoorbeeld een drinkfles mee kunt nemen. Een goede rugzak voorkomt klachten aan de rug en nek van kinderen; zeker in de puberteit als hun lichaam zich nog ontwikkelt. 

Hoesje voor je mobiele telefoon en tablet 

Tegenwoordig heeft vrijwel iedere tiener een smartphone. Op school is de kans op schade aan het toestel groot. Denk aan een telefoon die men per ongeluk van tafel stoot bij het openen van een boek of etui. Om te voorkomen dat het toestel al snel vervangen moet worden, is het raadzaam deze goed te beschermen met een telefoonhoesje en screenprotector. Denk aan een backcover of, nog beter, een bookcase. Het eerste model biedt voornamelijk bescherming aan de achterzijde van het apparaat, terwijl de tweede variant ook de voorzijde hiervan afschermt. Dat laatst biedt een bijkomend voordeel; je wordt minder snel afgeleid door de berichten die binnenkomen op je toestel. 

Leukste kaftpapier, agenda’s en andere schoolspullen kopen

Heb je een tas, een pasjeshouder en een stevig hoesje voor je telefoon in huis? Tijd om naar de winkel te gaan voor het kopen van het leukste kaftpapier, een bijpassende agenda en de diverse andere accessoires die je nodig hebt dit jaar. Het is een moment waar door veel scholieren naar uit wordt gekeken. Denk aan accessoires als een rekenmachine, een passer en bijvoorbeeld de geodriehoek. Nu is het wachten tot het moment waarop je de boeken op school op kunt halen; laat het kaften van de boeken beginnen! 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie