Afbeelding
Foto: Pixabay

ZOO Footwear voor ultiem loopgemak

22 november 2021 om 12:59 Partnercontent

Zoek je outdoor schoenen waar je zorgeloos urenlang mee kan wandelen? ZOO Footwear biedt een uitgebreid assortiment aan onder andere enkellaarzen, hoge laarzen, veterlaarzen, winterlaarzen dames en boots voor heren. Bij ZOO Footwear staat een comfortabele en casual look centraal, samen met een flinke dosis Nederlandse passie. Zo zijn de laarzen van het merk gemaakt van leer, zeer functioneel en waterdicht. Bekijk direct de collectie op de website van ZOO Footwear.

Hoge kwaliteit laarzen met maximaal comfort

Bij het vervaardigen van de laarzen kiest ZOO Footwear continue voor materialen van hoge kwaliteit, die functioneel zijn, comfort bieden en duurzaam zijn. Zo worden de grondstoffen zorgvuldig uitgezocht, waarbij ZOO Footwear zo dicht mogelijk bij de natuur wilt blijven. Het leer van de laarzen is bijvoorbeeld afkomstig uit Zuid-Europa. Verder worden alle laarzen, enkellaarzen en snowboots voor dames en heren uitvoerig op waterdichtheid getest bij het Portugese instituut CTCP Centro Technologico do Calcado de Portugal om aan de hoogste standaard te voldoen. 

Droge en warme voeten dankzij ZOO Footwear

Bij snowboots voor dames is het essentieel dat je voeten droog en warm blijven. Met ZOO Footwear maak je urenlange boswandelingen in de sneeuw zonder te vrezen dat je snowboots koude voeten geven of water doorlaten. Het Performance Leder en het Acquastop membraan houden de temperatuur binnen de schoen op een optimale temperatuur. Dankzij het uitneembare voetbed wandel je comfortabel op de manier die voor jou prettig aanvoelt. De snowboots dames van Zoo Footwear zijn bovendien in een uitgebreid aanbod aan kleuren verkrijgbaar, zodat je de laarzen bij iedere dagelijkse outfit kan dragen, in elk seizoen. 

Raak geïnspireerd door ons verrassende aanbod ZOO Footwear

Met ZOO Footwear hoef je nooit meer bang te zijn voor onverhoopte modderpoeltjes of plassen. Met deze laarzen wordt het leuk om het outdoor leven te ontdekken, voel je je volledig vrij en kun je jouw creativiteit een boost geven. Door de ideale prijs-kwaliteit verhouding geniet je van prachtige laarzen voor een scherpe prijs. Met ZOO Footwear kan jij iedere wandeling aan. Wil je meer informatie over outdoor laarzen, Tinki schrijft hier meer over.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie