Afbeelding
Autobed

Zo maak je het een feestje voor je kind om naar bed te gaan

25 oktober 2021 om 14:35 Partnercontent

Een autobed in een kinderkamer

De meeste kinderen zijn niet bepaald enthousiast als het bedtijd is. Ze doen er alles aan om jou als ouder ervan te overtuigen dat ze nog niet moe zijn, of proberen je af te leiden, of willen per se niet naar hun eigen bed! Ook al is de kleine nog zo moe, of beloof je de leukste verhaaltjes en zing je de mooiste liedjes, het zal elke avond drama zijn als het kind zich niet lekker voelt in zijn/haar kamer of bedje, want een belangrijke vereiste voor een kinderkamer is dat het kind er met plezier in terecht komt.

Hoe zit het met het kinderbedje?

Is het niet geweldig als je jouw kleintje elke avond met gemak in bed krijgt door de kinderkamer om te toveren tot een fantasiewereld en het kind het gevoel krijgt dat het al in dromenland terecht komt voordat het in slaap valt? En helemaal als het bed daar een belangrijk onderdeel van is. Welk kind zou dat niet willen? Bij Beddies slaag je zeker in de keuze voor het beste kinderbed. Je ontvangt alle informatie met betrekking tot kinderbedden, zoals tips en uitleg over het beste materiaal, de gewenste afmeting, de stijl die past bij jouw kind en de afweging voor een eventueel multifunctioneel bed. En wat denk je van een autobed? Jouw kind wil daarmee voortaan zelfs vroeg naar bed!! Er zijn veel mogelijke thema’s waaruit je samen met je kind kunt kiezen voor een bed waarin een trip naar elk gewenst dromenland mogelijk wordt.

Het verhaal van het autobed

Het begon in de jaren 60 in Frankrijk toen Patrice Gautier en zijn echtgenote Annick bij hun eerste onderneming op het idee kwamen om speciaal bedden voor kinderen te maken. Door hun gedreven passie bleef het niet slechts bij bedden voor kinderen, maar vanuit de visie dat kinderen het recht hebben om te kiezen voor meubels, die speciaal voor hen zijn gemaakt, werd in 1968 hun eerste autobed op de woningbeurs geïntroduceerd. Dit idee breidt zich verder uit en werd een grote hit. In 1985 komen de eerste Formule 1 auto bedden op de markt, een prachtige inspiratiebron, ook voor andere ondernemers, om aan de slag te gaan met het ontwerpen van autobedden voor jongens en meisjes binnen allerlei mogelijk denkbare thema’s, om lekker in te kunnen wegdromen.

Houd een bedden brainstormsessie met je kind

Met behulp van Beddies, de autobed specialist maak je samen met je kind een top 10 lijst van de leukste Vipack autobedden. Denk daarbij aan een Formule 1 bed voor de toekomstige Max Verstappen, of een koetsbed voor een prinses, of een politie auto. Een brandweerauto als stapelbed voor de sensatie liefhebber kan ook, of een Britse passagiersbus voor de nieuwsgierige reiziger. In de bedden kunnen laden ingebouwd worden voor speelgoed en andere zaken. De bedden zijn van hoogwaardig materiaal en worden geleverd als bouwpakketten zodat je kosten bespaart door het zelf in elkaar te zetten. En voor de echte doe-het-zelver staat onderaan de pagina een link met tips om helemaal zelf aan de slag te gaan.

Doe ook iets aan het interieur van de kinderkamer

Natuurlijk kan de kamer zelf niet achterblijven, want met zo een autobed vraagt het hele interieur naar aanpassing. In gesprek met je kind kom je vast op allerlei ideetjes om de kinderkamer in z’n geheel nog aantrekkelijker te maken, want het is fijn als zij daarin ook inbreng mogen hebben. Er zijn ook veel tips en websites die je hierover kunt raadplegen. Een kamer met een autobed vraagt bijvoorbeeld naar een benzinestation en die kun je verwerken in de wandmeubel. Een blog met 10-tallen foto’s en allerlei tips noemt zich ‘de kinderkamer stylist’ en geeft informatie over accessoires, behang, stickers, lampen meubels, gordijnen en van alles om je daarin te adviseren. Sla je slag en maak je kindje blij!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie