Afbeelding
Foto door Markus Spiske via Pexels

De beste voordelen van stickermarketing

22 september 2021 om 14:09 Partnercontent

Stickermarketing is een ideale manier om reclame te maken en naamsbekendheid te genereren. Niet alleen kan je door middel van stickers ervoor zorgen dat je beschikt over een leuk en gedenkwaardig geschenk voor je klanten, maar ook dat jouw merk blootstelling krijgt op talloze plekken die je normaal gesproken niet zelf kan bereiken. Veel mensen vinden het geweldig om stickers overal op te plakken, waardoor het een ultieme marketingtool is die moeilijk te evenaren! Lees snel verder als je kennis wilt maken met de belangrijkste voordelen voor het doen van stickermarketing. 

Stickermarketing is goedkoop

Het gebruiken van stickers is een fantastische manier om met een klein budget aan de slag te gaan om de naamsbekendheid van je merk te vergroten. In tegenstelling tot bijvoorbeeld dure marketingtools zoals tv-reclame, banneradvertenties en reclameborden zijn op maat gemaakte stickers voor vrijwel iedereen toegankelijk. Tevens betaal je doorgaans alleen voor de productie van stickers en is de uiteindelijk plek waar ze geplakt worden zo goed als gratis! Stickers kan je daarom gemakkelijk gratis aanbieden of zelfs verkopen als leuk accessoire. 

Als je van plant bent om jouw merk te vereeuwigen op stickers, neem dan een kijkje bij Drukzo, voor een uitgebreid aanbod van diverse soorten stickers op rol.

Stickers zijn er in verschillende vormen en maten

Met stickers zit je niet vast een bepaald soort formaat en zijn beschikbaar in talloze groottes en vormen. De verscheidenheid aan stickers zorgt ervoor dat je op de beste manier jouw boodschap en ontwerp kan laten schitteren, en stickers voor uiteenlopende doeleinden kan verzinnen. Wellicht ben je op zoek naar zowel stickers die een groot oppervlak zoals een muur kan doen bedekken, als naar kleinere stickers die uitermate geschikt zijn als decoratie voor bijvoorbeeld een laptop. 

Stickers zijn dus enorm veelzijdig en kan de branding van je merk naar een hoger niveau tillen. Omdat stickers zo flexibel in te zetten zijn, kunnen ze gebruikt worden in combinatie met elke type reclamemateriaal, zoals brochures, goodiebags, tassen, petten en productverpakkingen. De integratiemogelijkheden van stickers tijdens evenementen en andere campagnes zijn talrijk! 

Een sticker blijft lang plakken!

Tenslotte zijn kwalitatieve stickers een geweldig middel om de naamsbekendheid te vergroten omdat ze in staat zijn om vrijwel levenslang met je doelgroepen te communiceren. Aangezien goede stickers lang blijven plakken zorg je ervoor dat je met een eenmalige investering enorm lang voorzien bent van promotiemateriaal dat je klanten bereikt.  

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie