Afbeelding
Foto door bitcointere form PxHere

Geld verdienen met nieuwe crypto munten?

31 augustus 2021 om 15:12 Partnercontent

De laatste maanden staat de wereld van de cryptocurrencies steeds positiever in het nieuws. Na een enorme stijging van de koersen in april en mei 2021 waarbij de Bitcoin zelfs rond de 64.000 euro schommelde, zakte de markt weer naar beneden. Veel munten waren ineens nog maar de helft waard en het duurde dan ook tot eind juli voordat de koersen langzaam begonnen te stijgen. Vandaag is de Bitcoin rond de 40.000 euro waard en nog steeds groeiend in populariteit. Iedereen kan ook vandaag de dag makkelijk een stukje Bitcoin kopen met Ideal.

Blockchain platform

Bitcoin en Ethereum zijn naast de munt die ze vertegenwoordigen ook een platform waarop veel andere projecten draaien die dezelfde technieken gebruiken, het blockchain techniek. Met het succes in de crypto wereld komen er natuurlijk ook steeds meer bedrijven bij die een nieuw platform ontwikkelen. Maar hoe betrouwbaar deze zijn moet nog blijken.

Een nieuw platform; Cardona

Een nieuw platform is Cardano; in 2015 opgestart door een van de medeoprichters van Ethereum. Wat Cardano zo veelbelovend zou maken, is dat deze veel sneller werkt dan bijvoorbeeld Ethereum, en ook veiliger zou moeten zijn. Dit omdat ze met twee blockchains werken waar diverse taken verdeeld kunnen worden. Cardano heeft een eigen crypto munt; de ADA, en de Cardano verwachtingen zijn positief onder de beleggers.

Gecontroleerde supply chain        

De blockchain techniek kan worden gebruikt voor meerdere toepassingen, zo ook om fraude of de verkoop van namaakproducten tegen te gaan. Vechain heeft een authenticatie process ontwikkeld. Hiermee kunnen ze een heel groot bestaand probleem oplossen; de luxe goederen sector alleen al verliest ronde de 30 miljoen dollar per jaar door de verkoop van nep producten online. En hier houd het ook niet op, de wijnhandel kan gebruik maken van Vechain, maar ook producten die een gecontroleerde temperatuur moeten hebben. De Vechain koersverwachting 2022-2025 is een stijging van 0.13 naar rond de 0.33. De populaire Bitcoin begon in 2009 met een prijs minder dan 0.01 cent. De vraag is of je een nieuwe coin 12 jaar kunt vast houden?

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie