Afbeelding
Modetrends

3 Makkelijke modetrends voor de lente van 2021

11 maart 2021 om 11:42 Partnercontent

We mogen langzaam maar zeker weer wat meer naar buiten, en je hebt vast nog allerlei outfits van 2019 in de kast hangen. 2020 was niet het jaar waarin veel geshopt werd, en de look die de meesten van ons rockten was dan ook een pyjamabroek of die oude shirts die zo lekker zitten.

Maar het is tijd voor verandering! Fashion wordt een heerlijke uitlaatklep de komende maanden. Maar voor de fashionista’s die weer moeite hebben met opstarten hebben we een aantal makkelijk toe te passen trends verzameld. Ga je voor comfy-chique met nette joggers van Frank Walder? Of is het toch weer tijd voor rokken, en rock jij dit seizoen de midi-rokken van Luisa Cerano? Met onderstaande tips ga jij in een handomdraai heerlijk gestyled de straat op. 

Comfortabel en chique

We zijn allemaal erg gewend geraakt aan onze joggingbroeken, en nu men langzaam maar zeker weer wat meer van de bank afkomt, is het moeilijk om afscheid te nemen. Gelukkig herkent iedereen in de fashionindustrie zich hier ook in, en hoeven we nog even geen afstand te doen van onze comfortabele looks. We geven er echter wel een twist aan, zodat hij ook streetwear-proof wordt!

Vrijwel elk merk komt dit jaar met comfortabele kleding op de markt die er ook nog eens goed uitziet. Overal zul je de komende tijd broeken zien die je prima op de bank kunt dragen, maar met een mooie top en leuke sneakers ook prima zijn voor buiten.

Je kunt je stylish joggingbroek ook combineren met een mooi paar hakken, voor het eerste post-lockdown feestje van het jaar. 

Ook wordt er wat extra aandacht besteedt aan de materialen waarin we de komende seizoenen gaan lopen; die mogen lekker zacht zijn en de kleding mag fijn om je lijf heen vallen. Vrijheid, blijheid!

Midi rokken

Met midi-rokken kan het elke dag rokjesdag zijn. Je kunt ze helemaal naar je eigen stijl aanpassen. Ze maakten enkele seizoenen geleden al hun opwachting voor fashionista’s, maar het wordt steeds makkelijker om ze met je alledaagse outfits te combineren. 

Zo zijn midi rokken perfect voor een feestje: niks zo heerlijk als lekker dansen wanneer je rok om je heen spint! Maar ze kunnen ook perfect gedragen worden met een sneaker en trui, voor een casual, maar wel hippe look.

Wil je kleur bekennen of is je midi rok juist een simpele basis voor je outfits? Het kan allemaal. De komende maanden kun je aan het combineren slaan met comfortabele midi rokken met prints en allerlei leuke kleuren. 

Zwart-wit

Het afgelopen jaar was lastig genoeg. Daarom houden we het ook met deze laatste trend lekker simpel. Qua kleuren heb je namelijk aan zwart en wit genoeg in je garderobe de komende maanden. Makkelijk te combineren met wat je al in je kast had hangen of met die jeans die je al maanden niet hebt kunnen dragen!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie